Αδιανόητα σκηνικά στο Βραζιλία-Αργεντινή: Οι Αρχές έκαναν «ντου» στο γήπεδο και διέκοψαν το ματς! [Βίντεο]

Μόλις στο 5ο λεπτό της αναμέτρησης η Αστυνομία, κατόπιν υποδείξεως της υγειονομικής υπηρεσίας της Βραζιλίας, μπήκε στο χορτάρι και διέκοψε το ματς, για να συλλάβει 4 παίκτες των φιλοξενούμενων που ήρθαν «παράνομα» από την Αγγλία!

Δεν υπάρχει προηγούμενο σε ό,τι συνέβη στον αγώνα της Βραζιλίας με την Αργεντινή στο πλαίσιο των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Και αυτό δεν είναι κάποια υπερβολή αλλά 100% πραγματικότητα. Το ματς παίχτηκε για 5 λεπτά τα οποία ήταν γεμάτα σκληρά μαρκαρίσματα αλλά αυτό που ακολούθησε, είναι πραγματικά απίστευτο.

Ανθρωποι του ANVISA, οργάνου που δρα εκ μέρους του Υπουργείου Υγείας της Βραζιλίας, μπήκε στο γήπεδο νωρίς στο ματς για να συλλάβει και να απελάσει τους παίκτες της Εθνικής Αργεντινής, οι ο οποίοι είπαν ψέματα για να εισέλθουν στη χώρα! Οπως προκύπτει από ανακοίνωση, οι Λο Σέλσο, Εμιλιάνο Μαρτίνες, Μπουενδία, έδωσαν ψευδή στοιχεία και ισχυρίστηκαν ότι τις τελευταίες 14 μέρες πριν μπουν στην Βραζιλία, βρίσκονταν στην Αγγλία.

Οπως προκύπτει από την Ole, ο Μέσι έκανε σαφές ότι η Αργεντινή δεν πρόκειται να παίξει τα υπόλοιπα 85 λεπτά υπό αυτές της συνθήκες. «Φεύγουμε» ήταν αυτό που διάβασαν στα χείλη του σταρ της Παρί Σεν Ζερμέν.

Πηγή: sdna.gr