Άγριες Μέλισσες: Άφωνη η Μπάρκα με την αποκάλυψη: «Δεν είναι σίγουρο ακόμα ότι έκλεισε ο κύκλος μου»

Καλεσμένος στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» ήταν ηθοποιός ο οποίος συμμετέχει στις Άγριες Μέλισσες και προέβη σε μία αποκάλυψη που άφησε άφωνη την Δανάη Μπάρκα!

Ο λόγος για τον Γιάννη Νταλιάνη, ο οποίος μίλησε για τις Άγριες Μέλισσες και τον ρόλο του ο οποίος υποδύεται τον δικηγόρο του Δούκα και τόνισε πως δεν είναι σίγουρο αν έκλεισε ο κύκλος του στη σειρά.

Συγκεκριμένα είπε στην εκπομπή, Πάμε Δανάη: «Οι Άγριες Μέλισσες είναι ένας κύκλος που τελείωσε, αλλά δεν είναι σίγουρο ακόμα. Δεν είναι σίγουρο ακόμα γιατί ο Δούκας είναι ο καλύτερος πελάτης μου. Σε αυτή την κρίσιμη στιγμή, και είναι και πολύ καλή ιδέα των σεναριογράφων, που δεν έχουν πια κανέναν ο Δούκας και η Μυρσίνη, υπάρχει μια τυπική σχέση με τον δικηγόρο. Την κρίσιμη στιγμή δεν συνεργάστηκα και δεν εξυπηρέτησα τον Βόσκαρη, έναν βιαστή»!

Ο Γιάννης Νταλιάνης πρόσθεσε χαρακτηριστικά«Ως δικηγόρος μπορεί να υπερασπιζόμουν τον Δούκα, αλλά ήξερα ότι υπάρχει και δίκαιο και δεν ανέλαβα να υπερασπιστώ τον Βόσκαρη. Αυτός ο τυπικός άνθρωπος, τη στιγμή που έμειναν τελείως μόνοι, ξεπερνάει το όριο και τους καλεί στο σπίτι του, τους συμπονεί. Πιθανότατα να επιστρέψω στον τρίτο κύκλο. Δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα η συζήτηση».

Ο κ. Νταλιάνης μίλησε και για τον «Σιωπηλό Δρόμο» και ανέφερε ότιείναι μια σειρά αξιώσεων. «Απευθύνεται σε πολύ νεανικό κοινό και έχει μια κινηματογραφική αφήγηση».

Ο ηθοποιός αναφέρθηκε στο σενάριο της σειράς και στα παιδιά του τα οποία δεν αφήνει να δουν τον «Σιωπηλό δρόμο». «Ένα παιδί 8 ετών ακόμα δεν μπορεί να ξεχωρίσει τι ανήκει στην πραγματικότητα και τι στη μυθοπλασία. Και ειδικά όταν παίζει ο γονιός του. Θα το δει σιγά σιγά».

«Δεν είπα ποτέ τα παρατάω παρόλο που υπήρχαν δύσκολες στιγμές. Αυτές είναι οι στιγμές που χάνουν το ενδιαφέρον. Δεν έτυχα να βρεθώ σε δύσκολες στιγμές με κακοποιητικές συμπεριφορές. Υπήρχαν εντάσεις αλλά σε λογικό και ελεγχόμενο πλαίσιο. Αν υπήρξε μεγάλη πίεση προς ένα άλλο άτομο, όχι σε μένα, αυτή είναι μια αμήχανη στιγμή. Δεν ξέρεις κάποιες φορές πώς να βοηθήσεις. Οι πραγματικές δύσκολες στιγμές είναι όταν συνεργάζεσαι με κάποιον που δεν είναι τελικά αυτό που περίμενες. Που δεν είναι των απαιτήσεων που θα ήθελες» ανέφερε ο κ. Νταλιάνης.

Πηγή: gossip-tv.gr