Άγριες Μέλισσες: Το φινάλε του δεύτερου κύκλου – Οι καταιγιστικές εξελίξεις στα τελευταία επεισόδια

Στο δρόμο για την τελική ευθεία και του δεύτερου κύκλου της σειράς του ΑΝΤ1 που δικαιολογημένα έχει κερδίσει μεγάλη μερίδα του τηλεοπτικού κοινού.

Και από όσα θα συμβούν σε αυτά τα τελευταία επεισόδια της φετινής σεζόν προϊδεάζουν πως οι εξελίξεις στο σενάριο της Μελίνας Τσαμπάνη και του Πέτρου Καλκόβαλη θα συνεχίζουν να είναι καταιγιστικές και… next year!

Έτσι στο 148o επεισόδιο, τη Δευτέρα 31 Μαΐου, τα θανάσιμα μυστικά του Διαφανίου βγαίνουν πια στο φως, φέρνοντας όλους τους εμπλεκόμενους στα όριά τους. Η Μυρσίνη, μετά από όσα έμαθε, καταρρέει. Θα ξεσπάσει απροκάλυπτα την οργή της ή θα κινηθεί στα σκοτάδια, καταστρώνοντας νέο σχέδιο για να πάρει την εκδίκησή της; Ο Δούκας, μετά την περιπέτεια της υγείας του, επιστρέφει στο σπίτι του, με περιοριστικούς όρους, μέχρι να δικαστεί για τον φόνο του Θέμελη. Η Μυρσίνη, μπροστά στο δίλημμα αν θα του αποκαλύψει τα όσα έμαθε, συγκρούεται με τον Μελέτη. Θα προλάβουν οι τρεις αδελφές να προετοιμαστούν για την καταιγίδα που έρχεται ή το μίσος της Μυρσίνης θα παρασύρει τα πάντα στο διάβα του;

Στο 149o επεισόδιο, την Τρίτη 1 Ιουνίου, οι τρεις αδελφές τρέμουν την αντίδραση της Μυρσίνης και του Δούκα και στέλνουν τον Σέργιο στη Λάρισα για να είναι ασφαλής. Η προσπάθεια του Νικηφόρου και του Κωνσταντή να συνετίσουν τους γονείς τους δεν έχει αποτέλεσμα και η Ασημίνα πηγαίνει μόνη ν’ αντιμετωπίσει τον Δούκα. Πώς θα αντιδράσει ο Δούκας; Η Πηνελόπη αποφασίζει να φύγει από το Διαφάνι και ζητάει τη βοήθεια της Ανέτ, ενώ η Δόμνα έρχεται αντιμέτωπη με την αλήθεια για τον φόνο του πατέρα της. Το βράδυ τούς βρίσκει όλους σε θέση μάχης και τις τρεις αδελφές στο σπίτι με τον Νικηφόρο, τον Λάμπρο, τον Κωνσταντή και τον Μιλτιάδη αρματωμένους.

Στο 150o επεισόδιο, την Τετάρτη 2 Ιουνίου, το σχέδιο της Μυρσίνης μπαίνει σε εφαρμογή και η πιο σκοτεινή νύχτα πέφτει στο Διαφάνι. Κανείς δεν ξέρει αν θα βγει ζωντανός και αλώβητος. Το ξημέρωμα θα βρει το χωριό να μετράει τις πληγές του.

Στο 151o επεισόδιο, την Πέμπτη 3 Ιουνίου, το Διαφάνι βυθίζεται στο πένθος. Η καταστροφή και ο θάνατος έχουν συγκλονίσει το χωριό. Θα υπάρξει δικαίωση για όλον αυτόν τον πόνο που προκάλεσαν οι Σεβαστοί;

Καθημερινά λοιπόν, από Δευτέρα έως και Πέμπτη στις 10 το βράδυ, οι «Άγριες Μέλισσες» την επόμενη βδομάδα θα πετάξουν για τελευταία φορά αυτή τη σεζόν, δίνοντας όμως ραντεβού με τους τηλεθεατές τον ερχόμενο Σεπτέμβριο για να βρεθούν και πάλι στο Διαφάνι και να παρακολουθήσουν τις εξελίξεις στις ζωές των ηρώων, παλαιών και νέων…!

Πηγή: newsit.gr