Άγριες Μέλισσες: Το σοβαρό ατύχημα του «Γιάννου» στην Αιτωλοακαρνανία όταν ήταν μικρός

Ο ηθοποιός που γνωρίσαμε από τις Άγριες Μέλισσες μιλάει για το ατύχημα που παραλίγο να του κοστίσει την ίδια του τη ζωή.

Τον Ιωάννη Αθανασόπουλο το τηλεοπτικό κοινό τον γνώρισε μέσα από τις Άγριες Μέλισσες. Ο ηθοποιός που υποδύεται τον Γιάννο σε συνέντευξή του μεταξύ άλλων μίλησε και για το ατύχημα που είχε σε μικρότερη ηλικία και παρά λίγο να του κοστίσει την ζωή.

Στην ηλικία των έξι είχες ένα ατύχημα. Έπεσες από ένα πεζούλι του τόπου που έκανες διακοπές σε ένα γκρεμό και έμεινες για τρεις εβδομάδες σε κώμα.

Ναι. Ήταν το καλοκαίρι πριν ξεκινήσω να φοιτώ στο δημοτικό σχολείο. Παρακολουθούσα στην τηλεόραση μία εκπομπή με μονομάχους και πίστεψα ότι θα μπορούσα να ισορροπήσω σε μικρές επιφάνειες. Έτσι προήλθε δυστυχώς το ατυχές γεγονός. Με ασθενοφόρο με οδήγησαν στο νοσοκομείο του Αγρινίου, αλλά επειδή ήταν πολύ σοβαρή η κατάσταση μου έπρεπε να νοσηλευθώ στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο της Πάτρας. Σκέψου πώς ένα φέρι μποτ έκανε τη διαδρομή Ρίου- Αντιρρίου μόνο με το ασθενοφόρο μέσα προκειμένου να εισαχθώ όσο το δυνατόν πιο άμεσα στο νοσοκομείο. Ήμουν για τρεις εβδομάδες διασωληνωμένος σε κώμα. Οι γιατροί είχαν πει στους γονείς μου «Ή θα μείνει φυτό ή θα πεθάνει».

Σώθηκες από θαύμα ουσιαστικά.

«Ναι. Σώθηκα από θαύμα. Ξύπνησα τον δεκαπενταύγουστο. Από τότε έχω τεράστια πίστη μέσα μου. Έχω ένα δικό μου Θεό που προσεύχομαι κάθε βράδυ», είπε ο ηθοποιός στο «7 Μέρες TV».

Πηγή: protothema.gr