Άλκηστις Πρωτοψάλτη: Ευχαριστώ από τα βάθη της ψυχής μου όσους «φυλάσσουν Θερμοπύλες»

Το δικό της… πατριωτικό μήνυμα συμπαράστασης σε όσους «φυλάσσουν Θερμοπύλες», αυτές τις μέρες στον Έβρο, αισθάνηκε την ανάγκη να εκφράσει μέσω ανάρτησή της στο Instagram, η δημοφιλής τραγουδίστρια, Άλκηστις Πρωτοψάλτη.

Στην ανάρτησή της, αναφέρει χαρακτηριστικά: «Ένα ευχαριστώ από τα βάθη της ψυχής μου στα παιδιά μας που «φυλάσσουν Θερμοπύλες». Απ’ ότι διαφαίνεται θα είναι μία «πράξη» διαρκείας από τον Έβρο μεχρι το Καστελόριζο … Είμαστε όμως μαθημένοι να υπερασπιζόμαστε την Ελλάδα, κι αυτή τη φορά δεν θα είμαστε 300 θα είμαστε μια γροθιά . Σταθερά προσηλωμένοι στα ιδανικά μας και στον πολιτισμό μας. Δίκαιοι … Σαν έτοιμοι από καιρό…»

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Ένα ευχαριστώ από τα βάθη της ψυχής μου στους στρατιώτες μας που «φυλάσσουν Θερμοπύλες» Απ ότι διαφαίνεται θα είναι μία «πράξη» διαρκείας από τον Έβρο μεχρι το Καστελόριζο … Είμαστε μαθημένοι να υπερασπιζόμαστε την Ελλάδα, κι αυτή τη φορά δεν θα είμαστε 300 θα είμαστε μια γροθιά . Σταθερά προσηλωμένοι στα ιδανικά μας και στον πολιτισμό μας. Δίκαιοι … Σαν έτοιμοι από καιρό… Θα υπερασπιζόμαστε τον τόπο μας χωρίς να γινόμαστε απάνθρωποι. #greece #mybeautifulcountry #beautifulpeoples

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Alkistis Protopsalti -Greece (@alkistisprotopsalti) στις

Πηγή: topontiki.gr