Ανατριχιαστικό: Καγιάκερ κατέγραψε σε βίντεο τις τελευταίες του στιγμές, προτού χαθεί στην θάλασσα

Τις τελευταίες του στιγμές κατέγραψε σε βίντεο ένας άνδρας που είχε πάει για καγιάκ στην ακτή της Νέας Νότιας Ουαλίας, προτού εγκλωβιστεί στη θάλασσα.

Ο 43χρονος Τζέρεμι Γουόρθι, δημοσίευσε το βίντεο στον λογαριασμό του στο Facebook ως μια τελευταία έκκληση διάσωσης προτού το σώμα του εντοπιστεί στο νερό, λίγες ώρες αργότερα, αναφέρει η Daily Mail. «Δεν υπάρχει επιστροφή… είναι πολύ μακριά» ακούγεται να λέει ο άνδρας που δείχνει απελπισμένα παγιδευμένος στα ταραχώδη νερά μακριά από τη στεριά. «Να συνεχίσω να προχωρώ ή να μείνω εδώ;» προσθέτει.

Posted by Jeremy Peter Worthy on Saturday, May 23, 2020

Προηγούμενες φωτογραφίες που είχε αναρτήσει στο Facebook και συγκεκριμένα στις 11:20 το πρωί της Κυριακής, δείχνουν τον 43χρονο, να ετοιμάζεται να ξεκινήσει ένα ταξίδι με καγιάκ για ψάρεμα ενώ έγραψε πως οι συνθήκες δεν ήταν και τόσο άσχημες. Λιγότερο από μια ώρα μετά, ο καγιάκερ ανέβασε το τελευταίο του βίντεο. «Αυτό είναι κουραστικό» λέει εξαντλημένος, προσθέτοντας πως «κάνει κρύο, είναι σκοτεινά και υγρά».

Παρά τις δύσκολες περιστάσεις, ο 43χρονος δεν χάνει το χιούμορ του και απευθυνόμενος στον φίλο του λέει: «Πολ, εσένα κατηγορώ που μου είπες να βγω σήμερα για καγιάκ. Αυτό είναι για σένα, φίλε». Το βίντεο κλείνει με τον καγιάκερ να σχολιάζει: «Είναι ωραία όταν ηρεμεί».

Posted by Jeremy Peter Worthy on Saturday, May 23, 2020

Οι φίλοι του τον αποχαιρέτισαν μέσω Facebook

Πριν από τον θάνατό του, ο Γουόρθι είχε δημοσιεύσει έναν χάρτη της τοποθεσίας του, με κάποιον να συμπεραίνει πως «αυτή ήταν η τελευταία του κλήση για βοήθεια». Οι φίλοι του 43χρονου τον αποχαιρέτησαν μέσω Facebook. «Τόσο άδικο φίλε μου. Ξέρουμε ότι είσαι με τον πατέρα σου τώρα. Σε αγαπάμε και θα σε αγαπάμε για πάντα» έγραψε κάποιος κάτω από το βίντεο. «Ω Τζέρεμι, μακάρι να είχα δει αυτό το βίντεο, θα είχα καλέσει το λιμενικό αμέσως» έγραψε ένας ακόμη.

Πηγή: iefimerida.gr