Ανώγεια: Διπλό φονικό για ένα πάρκινγκ; Τα συγκλονιστικά λόγια του Λευτέρη Καλομοίρη πριν σκοτωθεί

Ξετυλίγεται το κουβάρι της υπόθεσης του διπλού φονικού που σημειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου (02/05) στα Ανώγεια, όπου έπεσαν νεκροί ο 62χρονος Λευτέρης Καλομοίρης και ο 30χρονος Γιώργος Ξυλούρης.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει το cretapost, φαίνεται πως ο λόγος του καυγά ανάμεσα στον γιο του 62χρονου και τον Γιώργο Ξυλούρη δεν ήταν οι κτηματικές διαφορές, αλλά ένα… παρκάρισμα.

Συγκεκριμένα, μαρτυρίες αναφέρουν πως ο 30χρονος Γιώργος Ξυλούρης φαίνεται ότι πάρκαρε μπροστά στο σπίτι της οικογένειας Καλομοίρη.

Ο γιος του 63χρονου, σύμφωνα πάντα με το cretapost, μόλις συνάντησε τον 30χρονο τού επιτέθηκε αρχικά φραστικά, ενώ στη συνέχεια τον ξυλοκόπησε προκαλώντας παράλληλα φθορές σε ένα παράθυρο.

Στη συνέχεια ο Γιώργος Ξυλούρης φαίνεται ότι πήρε το όπλο του και πήγε να βρει τον γιο του 63χρονου με αποτέλεσμα ο καυγάς να πάρει άγριες διαστάσεις.

Οι δύο άνδρες ξεκίνησαν πάλι μία έντονη λογομαχία ενώ ο Λευτέρης Καλομοίρης μπήκε ανάμεσά τους προσπαθώντας να τους χωρίσει ενώ τους φώναζε «Σταματήστε! Μη σκοτωθείτε μπρε».

Ωστόσο, δεν κατάφερε να τους ηρεμήσει, και τότε βγήκαν τα όπλα. Όταν ο 63χρονος είδε τα πιστόλια μπήκε μπροστά από το γιο του για να τον προστατεύσει ωστόσο δέχθηκε τα πυρά και άφησε την τελευταία του πνοή.

Στη συνέχεια ο γιος του Λευτέρη Καλομοίρη σκότωσε τον Γιώργο Ξυλούρη και τράπηκε σε φυγή.

Πηγή: filathlos.gr