Ανοίγουν τα καταστήματα, η εισήγηση των λοιμωξιολόγων και το SMS στο 13032

Άνοιγμα καταστημάτων εισηγούνται οι λοιμωξιολόγοι με χρήση SMS στο 13032.

Το άνοιγμα των καταστημάτων, με πιθανότερη ημερομηνία τη Δευτέρα 5 Απριλίου αποφάσισε η Επιτροπή των Λοιμωξιολόγων.

Κατά τη μαραθώνια συνεδρίασή τους – και όπως έγραψε από το πρωί η Έλλη Τριανταφύλλου- εισηγούνται να ανοίξουν τα καταστήματα και όχι τα μεγάλα εμπορικά τύπου mall.

Tην ίδια στιγμή τα καταστήματα και σύμφωνα με πληροφορίες θα ανοίξουν με χρήση αποστολής SMS στο 13032 το οποίο θα περιλαμβάνει χρονικό «κόφτη» που σημαίνει ότι η διάρκεια του μηνύματος και άρα η επίσκεψη στο κατάστημα θα είναι για τρεις ώρες.

Τουλάχιστον αυτό είναι το επικρατέστερο σενάριο καθώς το τρίτο κύμα είναι εδώ και χρειάζεται μεγάλη προσοχή και τις επόμενες ημέρες.

Σημειώνεται ότι η επιτροπή συνεδρίασε από τις 13:30, ενώ μεγάλη συζήτηση έγινε για τα self test και την ευρεία χρήση τους στην κοινωνία, ενώ ζήτησαν να γίνονται συχνά rapid test στους εργαζόμενους.

SMS στο 13032

Για το SMS στο 13032 στέλνουμε SMS στο οποίο θα γράφουμε ονοματεπώνυμο και διεύθυνση κατοικίας στο 13032, ώστε να πάμε για αγορές στα καταστήματα, ενώ στον νέο αυτό κωδικό θα υπάρχει κόφτης και δυνατότητα ενός SMS ανά ημέρα.

Σημειώνεται τέλος ότι σε λίγη ώρα και συγκεκριμένα στις 19:00 αναμένονται και οι σχετικές ανακοινώσεις από τον Νίκο Χαρδαλιά.

H συνέντευξη Κικίλια – Χαρδαλιά

Πηγή: ieidiseis.gr