Απαγωγή Μαρκέλλας: «Εμπλέκει εμένα και το παιδί μου;» – Ο πρώην σύζυγος της 33χρονης αποκαλύπτει [Βίντεο]

«Έσπασε» τη σιωπή του ο πρώην σύζυγος της 33χρονης κατηγορούμενης για την αρπαγή της 10χρονης Μαρκέλλας – Η μικρή φιλοξενείται προσωρινά σε δομή

Η ανήλικη που έπεσε θύμα αρπαγής από την 33χρονη στην Κάτω Τούμπα Θεσσαλονίκης φιλοξενείται προσωρινά σε δομή μέχρι να ολοκληρωθεί η εν εξελίξει έρευνα της Εισαγγελίας Ανηλίκων Θεσσαλονίκης για το περιβάλλον της.

Πρώτο μέλημα της Εισαγγελίας Ανηλίκων, σύμφωνα με τους δικηγόρους της οικογένειας της 10χρονης, είναι το παιδί να ηρεμήσει και όταν η ίδια νιώσει έτοιμη με τη βοήθεια των ειδικών να μπορέσει να δώσει κατάθεση.

Όσο περνούν οι μέρες, έρχονται εικόνες η μια πίσω από την άλλη στο μυαλό του μικρού κοριτσιού κι αυτό βοηθάει τις αστυνομικές αρχές. Η υπόθεση βρίσκεται στο στάδιο της ανάκρισης και η οικογένειά της έχει εκφράσει την επιθυμία της το μικρό αδερφάκι της 10χρονης, το οποίο βρίσκεται σε προστατευμένο περιβάλλον εκτός σπιτιού – κάτι που έκριναν σκόπιμο οι αρχές – να βρεθεί δίπλα στην αδερφή του, ώστε η μικρή μαθήτρια να μην νιώθει αποκομμένη από το οικογενειακό της περιβάλλον.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρώην σύζυγος της 33χρονης γυναίκας που κατηγορείται ότι άρπαξε τη 10χρονη μαθήτρια έξω από το σχολείο της, έδωσε εντολή στο δικηγόρο του να καταθέσει μήνυση με σκοπό να προστατέψει την ανήλικη κόρη του της οποίας έχει αναλάβει την επιμέλεια.

Πρώην σύζυγος 33χρονης: «Πάει να καλύψει κάτι πολύ μεγάλο – Δεν ήταν μόνη της»

Ο άνδρας δηλώνει συγκλονισμένος για τις δηλώσεις πως όσο ήταν παντρεμένος με την κατηγορούμενη την εξέδιδε.

«Έδωσα εντολή στον δικηγόρο μου να καταθέσει μήνυση για όσα είπε η κατηγορούμενη. Σκοπός μου είναι να προστατεύσω την ανήλικη κόρη μου» λέει μιλώντας στο Mega.

Ο πρώην σύζυγος της 33χρονης, με την οποία είναι χωρισμένος από τον Νοέμβριο, στο άκουσμα ότι η κατηγορούμενη του δίνει τον ρόλο προαγωγού, προσπαθεί να κρατήσει τη ψυχραιμία του για να μην καταλάβει τίποτα η κόρη της που ζει μαζί του.

«Έπαθα μια μικρή συγκοπή, αλλά για το παιδί έβαλα το χαμόγελο του κλόουν που υπάρχει στο μεγαλύτερο τσίρκο, για να μπορέσω να το προστατεύσω».

Ο ίδιος αναφέρει ότι ήταν ζήτημα χρόνου να φύγει από την πόλη που ζει με το παιδί του και να απευθυνθεί στη δικαιοσύνη:

«Προσπαθεί να εμπλέξει εμένα και το παιδί μου για να καλύψει κάτι άλλο που κρύβεται από πίσω. Σίγουρα πιστεύω ότι δεν ήταν μόνη της».

Μάλιστα, ο άντρας τονίζει πως μετά τους ισχυρισμούς της είναι σίγουρος ότι στην υπόθεση της αρπαγής της 10χρονης μαθήτριας από τη Θεσσαλονίκη κρύβεται κάτι πιο μεγάλο.

Πηγή: altsantiri.gr