Αρχιεπίσκοπος Κύπρου: Θα απολύσω όποιον δεν κάνει το εμβόλιο [Βίντεο]

Εκκλησία της Κύπρου: Σαφή προειδοποίηση προς τους υπαλλήλους της Αρχιεπισκοπής από τον Αρχιεπίσκοπο Κύπρου Χρυσόστομο Β’ σχετικά με το θέμα των εμβολιασμών.

Συγκεκριμένα, ο Μακαριώτατος ξεκαθάρισε ότι όσοι δεν εμβολιαστούν δεν χρειάζεται να επιστρέψουν στις εργασίες τους μετά τις καλοκαιρινές τους διακοπές αφού θα απολυθούν.

«Σήμερα έβγαλα ανακοίνωση στην Αρχιεπισκοπή, όσοι δεν έχουν εμβολιαστεί, επειδή σε μια εβδομάδα πάμε διακοπές και επιστρέφοντας πίσω πρέπει να είναι όλοι εμβολιασμένοι. Όσοι δεν εμβολιαστούν να μην επιστρέψουν πίσω στη δουλεία τους. Να θεωρήσουν τον εαυτό τους ως απολυμένοι, θα τους απολύσω και δεν το συζητώ αυτό με κανέναν. Ή πείθονται και πηγαίνουν και εμβολιάζονται ή υπάγονται από υπάλληλοι της Αρχιεπισκοπής. Τελεία και παύλα. Να μάθουν να σέβονται και τους άλλους. Θα καλέσω σύνοδο πολύ σύντομα μετά τις διακοπές διότι πρέπει να προσγειωθούν οι πάντες», τόνισε χαρακτηριστικά.

Ακόμα, ο κ. Χρυσόστομος αναφέρθηκε στα επεισόδια τα οποία έλαβαν χώρα στο συγκρότημα «Δίας» με την εισβολή ομάδας ανθρώπων, λέγοντας: «Νομίζω ότι το κάνουν ξεπίτηδες δεν υστερούνται μυαλού. Πρέπει η Κυβέρνηση να φανεί πολύ αυστηρή».

Επίσης, ο Αρχιεπίσκοπος τοποθετήθηκε για την επίσκεψη Ερντογάν στα κατεχόμενα. Παρακολουθήστε ολόκληρη την συνέντευξή του στο βίντεο που ακολουθεί.

Πηγή: vimaorthodoxias.gr