Χριστίνα Λυκιαρδοπούλου: Θλίψη στην κηδεία της δημοσιογράφου – Αυτή την ώρα το τελευταίο αντίο

Μια μεγάλη κυρία της δημοσιογραφίας και της τηλεόρασης,έφυγε ξαφνικά πριν λίγες μέρες προδωμένη από την καρδιά της. Η Χριστίνα Λυκιαρδοπούλου πέθανε γεμίζοντας θλίψη τους αγαπημένους της αλλά και τους συναδέλφους της που είχαν κάτι καλό να θυμούνται από εκείνη.

Αυτή την ώρα ξεκινά η κηδεία της Χριστίνας Λυκιαρδοπούλου, στο Ιερό Ναό του Αγίου Δημητρίου στο Παλαιό Ψυχικό. Η ταφή της θα γίνει σε κλειστό οικογενειακό κύκλο.

Η αγαπημένη φίλη και κουμπάρα της Χριστίνας, Νατάσα Ράγιου

Σταματίνα Τσιμτσιλή

Ντέμπυ Γκολεμά

Ποια ήταν η Χριστίνα Λυκιαρδοπούλου

Ήταν εκείνη που καθιέρωσε ουσιαστικά τον ρόλο τηλεκριτικός στην Ελλάδα. Η Χριστίνα Λυκιαρδοπούλου ξεκίνησε την καριέρα της στα μέσα της δεκαετίας του ’60 και εργάστηκε σε μεγάλες εφημερίδες αρθρογραφώντας αλλά και κάνοντας καλλιτεχνικό ρεπορτάζ. Στη συνέχεια ασχολήθηκε με την τηλεόραση και το ραδιόφωνο και μάλιστα υπήρξε η πρώτη γυναίκα που είπε δελτίο στην Κρατική τηλεόραση.

H Xριστίνα παντρεύτηκε τον Μέμο Φαράκο δημοσιογράφο και ιδρυτικό μέλος του Mega, τον οποίο λάτρευε και τον έχασε το 2013. Δεν ξεπέρασε ποτέ το θάνατό του. Δεν απέκτησαν μαζί παιδιά αλλά η Χριστίνα αγαπούσε τα παιδιά και τα εγγόνια του σαν δικά της.

Πηγή: Tlife.gr