Δέχτηκε 10.000 τηλεφωνήματα για χρόνια πολλά γιατί οι γιοι του έβαλαν τα στοιχεία του σε πινακίδα!

Ένας ανυποψίαστος μπαμπάς έλαβε χιλιάδες τηλεφωνικές κλήσεις αφού οι γιοι του αποφάσισαν να του κάνουν πλάκα βάζοντας τον αριθμό του κινητού του τηλεφώνου σε πινακίδα.

Ο Κρις Φέρι, από το Νιου Τζέρσεϊ των Η.Π.Α., κατακλύστηκε με πάνω από 10.000 κλήσεις και μηνύματα από άτομα που θέλησαν να του ευχηθούν ευτυχισμένα γενέθλια.

Η πινακίδα, η οποία πληρώθηκε από τους δύο γιους του, τοποθετήθηκε σε έναν πολυσύχναστο αυτοκινητόδρομο κοντά στο Ατλάντικ Σίτυ.

Το μήνυμα, το οποίο δείχνει με υπερηφάνεια το πρόσωπο του Κρις, αναφέρει: «Ευχηθείτε στον μπαμπά μας ευτυχισμένο γενέθλια. Με αγάπη, οι γιοι σου».
Ο 62χρονος λέει ότι οι συνομιλίες περιλάμβαναν και πιο… εκκεντρικούς καλούντες που συνομιλούν μαζί του για την προσωπική τους ζωή.

«Με παίρνουν στο τηλέφωνο, θέλουν να μου μιλήσουν, θέλουν να μου πουν για τα πιο αξιομνημόνευτα γενέθλιά τους», δήλωσε στο ραδιοφωνικό σταθμό KYW News Radio.
Ο Κρις δεν μπορεί πλέον να χρησιμοποιήσει το τηλέφωνό του επειδή έχει ουσιαστικά μπλοκαριστεί από τον μεγάλο όγκο κλήσεων από ξένους, ισχυρίζεται.

«Δεν ήμουν σε θέση να χρησιμοποιήσω το τηλέφωνό μου κανονικά», είπε. «Κάποιος με καλεί αυτή τη στιγμή, συμβαίνει όπως τρεις φορές από τότε που είμαι στο τηλέφωνο μαζί σας».

Ο Κρις λέει ότι βλέπει την αστεία πλευρά της περίτεχνης φάρσας, παρά το χάος που έχει προκαλέσει στην καθημερινότητά του.

«Κατάλαβα το αστείο. Ήταν αστείο, ήταν καλό. Και τότε σκέφτηκα, «θα λάβω πολλά τηλεφωνήματα».

Ο γιος του, ο Κρις Jr, λέει ότι κάνει φάρσες στον πατέρα του όσο μπορεί να θυμάται.

«Προσπαθεί να απαντήσει σε όσο το δυνατόν περισσότερα μηνύματα, απαντά σε τηλεφωνήματα. Στην πραγματικότητα το διασκεδάζει».

Πηγή: reader.gr