Δείτε πώς χορεύουν τα μωρά μέσα στη μήτρα όταν έχουν κέφια [Βίντεο]

Κάποια μωράκια ακούνε τη φωνή της μαμάς τους, κάποια άλλα απλά δεν βολεύουνται, κάποια έχουν λόξιγγα και κάποια άλλα απλά θέλουν να τρελάνουν λίγο περισσότερο τους γονείς τους πριν έρθουν στον κόσμο.

Μπορεί η κίνηση μέσα στην κοιλιά μιας εγκύου να φαντάζει κάτι φυσιολογικό για μια μαμά, όμως υπάρχουν περιπτώσεις -όπως αυτές που θα δείτε στο βίντεο παρακάτω- που δείχνουν τα μωρά να είναι σούπερ κινητικά. Τόσο που σε κάνουν να πιστεύουν ότι θα πεταχτούν έξω από την κοιλιά της μαμάς τους.

Σε κάποια θα διακρίνετε μέχρι και πατουσάκια, ενώ σε κάποιες άλλες περιπτώσεις θα εντυπωσιαστείτε πραγματικά από την ελαστικότητα της κοιλιάς αρκετών μαμάδων που δείχνουν τα μωρά τους σαν να σηκώνονται όρθια.

Πατήστε play και δείτε το βίντεο που ακολουθεί. Σίγουρα θα σας ενθουσιάσει και θα σας κάνει να θέλετε να το δείτε ξανά και ξανά.

Είστε έγκυος και θέλετε να κουνηθεί το μωρό σας;

Αν είστε έγκυος και θέλετε και εσείς να έχετε το δικό σας βίντεο που θα δείχνει το μωράκι σας να κουνιέται με τρελούς ρυθμούς δεν έχετε παρά να βάλετε μουσική που θα το κάνει να «χορεύει» μέσα στην κοιλιά σας.

Βάλτε τη μουσική από το βίντεο που ακολουθεί να παίζει, αρπάξτε το κινητό σας και καταγράψτε το δικό σας στιγμιότυπο. Λίγα χρόνια μετά θα το κοιτάτε μαζί.

Πηγή: mothersblog.gr