Δεν θα τον γνωρίσετε: Πως είναι σήμερα ο μικρός με το μπουζούκι από τον Σπύρο Παπαδόπουλο;

Έγινε γνωστός από την εκπομπή «Στην Υγειά μας» του Σπύρου Παπαδόπουλου.

Τον βρήκαμε και είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στον Δήμο Κερατσινίου-Δραπετσώνας στον Συνδυασμό «ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ» με υποψήφιο δήμαρχο τον γνωστό δημοσιογράφο ΦΙΛΙΠΠΟ ΚΑΜΠΟΥΡΗ!

Ο ταλαντούχος μουσικός και τραγουδιστής Παναγιώτης Χατζής ανήκει στη νέα γενιά των παραγωγικών ανθρώπων που έχουν όραμα και όρεξη να εργαστούν για το συμφέρον του Κερατσινίου και της Δραπετσώνας και των δημοτών τους.

ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΧΑΤΖΗΣ:

Γεννήθηκε στο Χολαργό Αττικής.

Είναι πτυχιούχος Διοίκησης Επιχειρήσεων και εργάζεται σε κατασκευαστική εταιρία με θέση διευθυντή / υπεύθυνου πωλήσεων Αττικής και Θεσσαλονίκης.

Ασχολείται με τη μουσική από τα πέντε του έτη ενώ έχει κάνει σπουδές στο Εθνικό Ωδείο.

Συνεργάστηκε με το Σπύρο Παπαδόπουλο στην εκπομπή στην Υγειά μας ως συμπαρουσιαστής. Γνώρισε και συνεργάστηκε με καταξιωμένους μουσικούς τραγουδιστές του ελληνικού πενταγράμμου και συνεχίζει μέχρι σήμερα.

Πρώτη φορά εργάστηκε σαν επαγγελματίας μουσικός στην ηλικία των 10 ετών.

Έκανε εμφανίσεις σε τηλεοπτικές εκπομπές στην ηλικία των 10 ετών και έπειτα, όπως στον Άκη Παυλόπουλο, Τέρενς Κουίκ, Γρηγόρη Αρναούτογλου, Γιώργο Βαρεμένο, Γιώργο Αυτιά, Μάκη Πουνέντη, Νίκο Μάνεση, Γιώργο Παπαδάκη, Θανάση Πάτρα, Βασίλης Λυριτζή και Δημήτρης Οικονόμο

Πηγή: viralgossip.eu