Διευθύντρια στο Χάρβαρντ η κόρη της Αθηνάς Λινού – Τι είπε στο «DIRECT» για τον κορωνοϊό που σαρώνει στις ΗΠΑ

Η κόρη της καθηγήτριας Αθηνάς Λινού, Ναταλία, είναι εκπαιδευτική διευθύντρια του κέντρου Υγείας και Ανθρωπίνων δικαιωμάτων στο πανεπιστήμιο του Χάρβαρντ.

Στην εκπομπή «Τάκης Χατζής DIRECT» στον Alpha μίλησε η κόρη της καθηγήτριας Αθηνάς Λινού, κατά τη συνέντευξη της μητέρας της. Η Ναταλία είναι εκπαιδευτική διευθύντρια του κέντρου Υγείας και Ανθρωπίνων δικαιωμάτων στο πανεπιστήμιο του Χάρβαρντ.

Η κόρη της κ. Λινού που ήταν και υποψήφια με τους Δημοκρατικούς μίλησε για την κατάσταση στις ΗΠΑ λόγω του κορωνοϊού. «Είναι πάρα πολύ δύσκολα τα πράγματα στην Αμερική αυτή τη στιγμή. Έχουμε πάνω από 250.000 νεκρούς και είμαστε με τους περισσότερους νεκρούς σε όλο τον κόσμο. Έχουμε συστήματα υγείας, έχουμε καλούς γιατρούς, καλά νοσοκομεία, αλλά έχει αρχίσει να υπάρχει μία ακμή. Ο δικός μας ο πρόεδρος έχει αποφασίσει ότι δεν είναι δική του ευθύνη», είπε χαρακτηριστικά.

Για το εμβόλιο είπε: «Θα είναι ασφαλές, πιστεύω ότι οι επιστήμονες έχουν δουλέψει πάρα πολύ γρήγορα αλλά η αλήθεια είναι ότι ο πληθυσμός δεν είναι έτοιμος να δεχθεί το εμβόλιο από την πρώτη μέρα. Εγώ θα το κάνω και πιστεύω ότι όλοι ο γιατροί, οι νοσοκόμοι που βλέπουνε πραγματικά τι σημαίνει κορωνοϊός στη ζωή τους θα το κάνουν αμέσως».

«Υπάρχει ένα κίνημα αντιεμβολιασμού που είναι πολύ δυνατό στην Αμερική και υπάρχει και σε άλλες χώρες, αλλά σε αυτή την περίπτωση λέμε κάτι διαφορετικό, ότι κόσμος κάνει τα εμβόλιά του αλλά αυτή τη φορά αισθάνονται πιο διστακτικοί », σημείωσε.

Για τις παρενέργειες είπε: «Δεν θα αφήσουν να βγει εμβόλιο με σημαντικές παρενέργειες. Θα υπάρξουν μικρές παρενέργειες, μπορεί να πονάει το χέρι, μπορεί να κοκκινίσει το δέρμα, αλλά δεν πρόκειται να αφήσουν να βγει εμβόλιο με σημαντικές παρενέργειες».

Πηγή: newpost.gr