Δικαστές αφαίρεσαν από γιατρό την επιμέλεια της κόρης της λόγω κορωνοϊού! [Βίντεο]

Τον γύρο του κόσμου κάνει η είδηση, που τις τελευταίες ώρες έσκασε σαν «βόμβα» στις ΗΠΑ , με την αφαίρεση της επιμέλειας παιδιού από μία γιατρό λόγω…κορωνοϊού.

Η παραπάνω αιφνίδια δικαστική απόφαση δεν έχει προηγούμενο στα παγκόσμια χρονικά και δημιουργεί ένα επικίνδυνο τετελεσμένο βάσει του οποίου οι αρχές σε όλον τον κόσμο θα μπορούν να λαμβάνουν τέτοιες ανήκουστες αποφάσεις.

Η Δρ Τερέζα Γκριν, που εργάζεται σε νοσοκομείο στη Φλόριντα και έρχεται καθημερινά σε επαφή με αρκετούς ασθενείς προσβεβλημένους από κορωνοϊό, έλαβε μία δικαστική απόφαση σύμφωνα με την οποία χάνει την επιμέλεια της 4χρονης κόρης της από τον πρώην σύζυγό της!

Παρά το ότι η ίδια βγήκε αρνητική στο τεστ για τον κορωνοϊό, εντούτοις ο πρώην άντρας στης κατέθεσε αίτηση λόγω της σημαντικά αυξημένης έκθεσης της μητέρας στον κορωνοϊό.

Μέχρι να τελειώσει επομένως η πανδημία, η Δρ Τερέζα Γκριν δεν θα μπορεί να δει την 4χρονη κόρη της, σε μία υπόθεση που έχει προκαλέσει σάλο στις ΗΠΑ!

Η απαρηγόρητη γιατρός που ζει και εργάζεται στη Φλόριντα των ΗΠΑ δήλωσε στο NBC 6 South Florida:

«Πώς μπορείτε να μου πείτε ότι επειδή είμαι χωρισμένη δεν μπορώ να έρθω σπίτι μου – προφανώς για να κάνω ένα μπάνιο – και να αγκαλιάσω την κόρη μου;

Σοκαρίστηκα που ο δικαστής πήρε αυτή την απόφαση χωρίς να μιλήσει με ιατρικούς εμπειρογνώμονες ώστε να γνωρίζει τα γεγονότα και μάλιστα να πάρει την απόφαση ελαφρά την καρδία. Να μου πάρει το παιδί, χωρίς να σκεφτεί τα αποτελέσματα για την ψυχική και ψυχολογική ευημερία της».

Αυτά συμβαίνουν σήμερα με την υποψία και μόνο πως μπορεί κάποιος να κολλήσει κορωνοϊό.

Στο πολύ κοντινό μέλλον ο κοινωνικός αποκλεισμός θα πρέπει να θεωρείται δεδομένος είτε από όσους νοσούν είτε από όσους είναι υγιείς, αλλά αυθαίρετα από το κράτος θα θεωρούνται «βιολογικοί τρομοκράτες».

Καμία οικογένεια και κανένα σπίτι δεν θα πρέπει να έχει έστω και έναν που να μην είναι «πιστοποιημένα» υγιής.

Πηγή: el.gr