Δύο νεκροί, τέσσερις τραυματίες στο τροχαίο με τους ποδηλάτες

Δύο ποδηλάτες έχασαν τη ζωή του και τέσσερις τραυματίστηκαν στην Πτολεμαΐδα. Γυναίκα οδηγός έχασε τον έλεγχο, μπήκε στο αντίθετο ρεύμα και έπεσε σε ομάδα ποδηλατών. «Ήρθε καρφί πάνω μας, μας διέλυσε» λέει ένας ποδηλάτης. Εκτός κινδύνου οι 4 τραυματίες, νοσηλεύονται στο Μποδοσάκειο. ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ.

Φρικτό τροχαίο με βαρύ απολογισμό σημειώθηκε το μεσημέρι στην Πτολεμαΐδα. Όλα συνέβησαν όταν γυναίκα οδηγός που κινούνταν στο 1ο χλμ. Πτολεμαΐδας – Άρδασας, για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, έχασε τον έλεγχο του οχήματός της, με αποτέλεσμα να μπει στο αντίθετο ρεύμα και να παρασύρει έξι ποδηλάτες.

Το βίντεο από το σημείο του δυστυχήματος δείχνει διασκορπισμένα τα προσωπικά αντικείμενα των ποδηλατών ενώ η άσφαλτος έχει γεμίσει αίματα. Στην άκρη του δρόμου διακρίνονται κατεστραμμένα τα ποδήλατα. Ο ένας από τους ποδηλάτες μιλώντας στην κάμερα συγκλονίζει περιγράφοντας τη στιγμή της τραγωδίας: «Ήρθε καρφί πάνω μας, μας διέλυσε..»

Οι δύο από τους ποδηλάτες υπέκυψαν στα τραύματά τους ενώ οι υπόλοιποι τέσσερις, σύμφωνα με τον διοικητή του Μποδοσάκειου νοσηλεύονται εκτός κινδύνου.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία για το πώς έγινε το σοκαριστικό τροχαίο, όπως αναφέρουν πληροφορίες στο σημείο που σημειώθηκε η τραγωδία έκαναν τη βόλτα τους 12 ποδηλάτες (οι περισσότεροι ηλικίας 20-30 ετών), που είχαν χωριστεί σε δύο ομάδες, όταν η γυναίκα πέρασε στο αντίθετο ρεύμα και έπεσε πάνω στο ένα γκρουπ.

Μεταξύ των τραυματιών, φαίνεται να υπάρχει και ένας αστυνομικός της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ Πτολεμαΐδας.

Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ο ένας νεκρός ήταν 25 χρόνων με καταγωγή από την Κοζάνη και ο δεύτερος από την Έδεσσα.

Πηγή: newsit.gr