Έφη Αλεβίζου: «Δεν είμαι περήφανη που «έσπασα» σε ζωντανή μετάδοση»

Όσα είπε η Έφη Αλεβίζου για την κηδεία της άτυχης Κάρολαϊν…

Στον απαιτητικό στίβο της καλοκαιρινής ενημέρωση μπήκε η εκπομπή Alpha Παντού με την Μαρία Νικόλτσιου, την Έφη Αλεβίζου και τον Γιώργο Γρηγοροριάδη. Οι τρεις δημοσιογράφοι παραχώρησαν συνέντευξη στο Τύπος TV και την Κατερίνα Θεοδωροπούλου. Μέσα σε όλα, η Έφη Αλεβίζου πρόδωσε την πιο δύσκολη τηλεοπτική της στιγμή.

Έχοντας χρόνια στον χώρο και μακρά πορεία, ποια ήταν η καλύτερη στιγμή σας στην TV και ποια η πιο δύσκολη;

Η καλύτερη ήταν – ίσως και γιατί ήταν η πιο πρόσφατη – το ζωντανό που βγάλαμε με την είδηση ότι η Χρυσή Αυγή είναι εγκληματική οργάνωση. Θεωρώ ότι είναι μια από τις «στιγμές» της γενιάς μας! Σαν να ξεπλύθηκε αυτή η τεράστια ντροπή της νεότερης ελληνικής Ιστορίας. Την πιο δύσκολη ας την ξεχάσουμε. Νομίζω ότι έχουμε όλοι ανάγκη να παραμείνουμε σε ένα πιο ευχάριστο και καλοκαιρινό mood!

Υπάρχουν φορές που η δημοσιογραφική ιδιότητα συγκρούεται με τα ανθρώπινα συναισθήματα και δεν μπορείτε να είστε αντικειμενικοί;

Προφανώς, Πάρα πολλές φορές μάλιστα. Για παράδειγμα, στη διάρκεια του live στην κηδεία της Κάρολαϊν στην Αλόννησο, τα συναισθήματα μου ένιωσα να με κυριεύουν. Δεν είμαι περήφανη που «έσπασα» σε ζωντανή μετάδοση, από την άλλη, όμως, ήταν μια αληθινή ανθρώπινη αντίδραση. Είτε είσαι μπροστά είτε πίσω από την κάμερα.

Πηγή: zappit.gr