Έγραψε 19,9 στα Μαθηματικά χωρίς να κάνει φροντιστήριο και πέρασε 4ος στη Στρατιωτική Ιατρική

Περήφανος πως κατόρθωσε να γράψει 19,9 στα Μαθηματικά, χωρίς καμία φροντιστηριακή βοήθεια και να περάσει 4ος στη Σχολή Στρατιωτικής Ιατρικής, όπως φάνηκε από την ανακοίνωση των βάσεων 2019, μπορεί να νιώθει ο Δημήτρης Βόγδος.

Ο Δημήτρης, μαθητής του 4ου ΓΕΛ από τον Κρόκο Κοζάνης, συγκέντρωσε 19.253 μόρια και εισέρχεται 4ος στη Σχολή Στρατιωτικής Ιατρικής, κάνοντας πραγματικότητα το όνειρό του.

Ο Δημήτρης Βόγδος, παιδί πολύτεκνης οικογένειας, μίλησε στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων για την προσπάθειά του καθ’ όλη τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς και τα συναισθήματα ικανοποίησης που νιώθει για την επιτυχία του.

Κι όμως μαθητής μπήκε στο Πανεπιστήμιο… με 840 μόρια

«Θέλω να πω σε όσους δοκιμάζουν τον εαυτό τους στη διαδικασία των πανελλαδικών εξετάσεων να μην εγκαταλείπουν την προσπάθεια που κάνουν», λέει χαρακτηριστικά, τονίζοντας τη χαρά που σκόρπισε η είδηση της επιτυχίας του στους γονείς και τα αδέλφια του.

Σε ό, τι αφορά, δε, στην επιλογή του, εξήγησε πως είναι πολύ χαρούμενος για το αποτέλεσμα της προσπάθειάς του, που τον οδήγησε στη Στρατιωτική Ιατρική, η οποία, όπως τονίζει, «συνδυάζει την Ιατρική με άλλα χαρακτηριστικά».

Πηγή: thecaller.gr