«Είδα τα πάντα, με βρίζανε»: Η εξομολόγηση του μοντέλου που συνελήφθη με 2,6 κιλά κοκαΐνης στο Χονγκ Κονγκ [Βίντεο]

Για την περιπέτεια της, τα όσα βίωσε στη φυλακή αλλά και την αθώωσή της μίλησε η 21χρονη Ειρήνη Μελισσαροπούλου που συνελήφθη με 2,6 κιλά κοκαΐνης στο αεροδρόμιο του Χονγκ Κονγκ.

«Είχα πάθει σοκ… έκλαιγα… . Δεν υπήρχε ούτε μεταφραστής εκεί πέρα ούτε κάποιος να μου εξηγήσει τι γινότανε και για ποιο λόγο βρισκόταν τα ναρκωτικά στην τσάντα», λέει η Ειρήνη στον Alpha για τη μέρα της σύλληψής της στο αεροδρόμιο.

Η 21χρονη υποστηρίζει πως την παγίδευσε ένας φίλος της, όταν της έφερε ορειβατικό σάκο για να βάλει τα ρούχα της στην Αιθιοπία: Ο Πέτρος μου είπε “ορίστε η τσάντα είναι εδώ”. Εγώ όμως δεν την πήρα την τσάντα να τη σηκώσω. Ο Πέτρος την έβαλε πάνω στο κρεβάτι και εμένα το μυαλό μου δεν πήγε δηλαδή στο τρομερό γιατί ήταν αδερφικός μου φίλος. Εγώ βέβαια την είχα τσεκάρει, άνοιξα τα φερμουάρ , είδα ότι ήταν καινούργια. Ήταν ορειβατικός σάκος κι εγώ δεν είχα χρησιμοποιήσει ξανά τέτοιο σάκο γιατί δεν είχα κάνει ορειβασία άρα δεν ήξερα το βάρος του».

Η Ειρήνη Μελισσαροπούλου συνελήφθη στο αεροδρόμιο και προφυλακίστηκε. Μετά το τέλος της περιπέτειας της εξομολογείται στην κάμερα τα όσα πέρασε στις φυλακές του Χονγκ Κονγκ: Είχα δει τα πάντα… Να έρχονται στη μούρη μου μπροστά και να μου λένε“τι θέλεις; πες μου τι θέλεις; θέλεις να σε χτυπήσω; Και με βρίζανε”».

Μετά από 17 μήνες κράτησης στις φυλακές, η 21χρονη δηλώνει πως δεν θα ξεχάσει ποτέ τη στιγμή που της ανακοινώθηκε πως είναι αθώα: «Πάγωσα! Έτρεχε ο ιδρώτας, ήμουνα χάλια! Μόλις ακούστηκε το “not guilty” καταρρέει η μαμά μου , καταρρέει ο μπαμπάς, καταρρέει ο κύριος Κεχαγιόγλου, μέσα στη χαρά ήταν!».

Πηγή: reader.gr