Επίθεση με βιτριόλι – Ιωάννα: Έμεινε ατάραχη όταν είδε τις φωτογραφίες μου

ΗΈφη Καρακαντζούλα «έμεινε απαθής και ατάραχη» όταν είδε τις φωτογραφίες της Ιωάννας μετά την επίθεση με βιτριόλι, όπως δήλωσε η ίδια η Ιωάννα Παλιοσπύρου κατά την έξοδό της από το δικαστήριο.

«Δεν πήρα καμία απάντηση και πάλι. Όσα ισχυρίστηκε η κατηγορούμενη στην απολογία της καταρρίπτονται από τα αποδεικτικά στοιχεία. Ακόμα και όταν ο πρόεδρος της Έδρας, της έδειξε τις φωτογραφίες μου, μετά την επίθεση με το βιτριόλι, που θα σόκαραν τον οποιονδήποτε, εκείνη έμεινε απαθής, ατάραχης και δεν κούνησε καν το κεφάλι της. Αυτό αποδεικνύει ότι είναι αμετανόητη» τόνισε η Ιωάννα Παλιοσπύρου.

«Δεν είμαι δολοφόνος, μου έγινε εμμονή – Όλα ξεκίνησαν όταν γνώρισα τον Νώντα» – Τι είπε η δράστις στην απολογία της
Ένας άνδρας ήταν η αιτία για την αποτρόπαια επίθεση με βιτριόλι σε βάρος της Ιωάννας σύμφωνα με την κατηγορούμενη. Στην απολογία της η 36χρονη έκανε λόγο για εμμονή που την οδήγησε στην επίθεση για την οποία εμπνεύστηκε, όπως είπε, από μια τηλεοπτική εκπομπή.

Το βιτριόλι ισχυρίστηκε «δεν προτεινόταν σαν φονικό όπλο, μόνο ως μέσο εκδίκησης.» και σημείωσε : «Δεν σκέφτηκα ότι θα πεθάνει… Δεν σκέφτηκα ότι μπορεί να το καταπιεί. Δεν είμαι δολοφόνος ουδέποτε σκέφτηκα. Ήμουν υπάκουη στους νόμους και είχα ήρεμη ζωή».

Σε όλη τη διάρκεια της απολογίας η Ιωάννα βρίσκεται στην πρώτη σειρά των καθισμάτων κοντά στο παράθυρο, έχοντας άμεση οπτική επαφή της κατηγορούμενης και κρατά σημειώσεις. Οι γονείς της βρίσκονται λίγο πιο πίσω με αστυνομικούς να βρίσκονται γύρω τους.

Πηγή: newsbeast.gr