ΕΡΤ: Το αντίο της Ακριβοπούλου στον «αέρα»! [Βίντεο]

Κατερίνα Ακριβοπούλου και Σωτήρης Καψώχας αποχαιρέτησαν το τηλεοπτικό κοινό μέσα από τον “αέρα” της ΕΡΤ και την μέχρι… σήμερα εκπομπή τους “Δεύτερη Ματιά”.

«Για εμάς σήμερα είναι μία ιδιαίτερη μέρα, είναι η τελευταία μέρα της «Δεύτερης Ματιάς» σ’ αυτή την ώρα και με αυτή τη σύνθεση«. Έτσι ξεκίνησε η τελευταία εκπομπή «Δεύτερη Ματιά» στην ΕΡΤ, τουλάχιστον με αυτή τη σύνθεση, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε η δημοσιογράφος Κατερίνα Ακριβοπούλου.

Όπως είπε η Κατερίνα Ακριβοπούλου η Δεύτερη Ματιά θα μετακινηθεί σε άλλη ώρα στα μέσα της ερχόμενης εβδομάδας, όμως η σημερινή (12/04) εκπομπή είναι η τελευταία με τον Σωτήρη Καψώχα στο πάνελ.

«Η ΕΡΤ επαναδιατάσσει, επαναδιαρθρώνει το πρόγραμμά της, κυρίως το ενημερωτικό οπότε επίκεινται αλλαγές το αμέσως επόμενο διάστημα και ως εκ τούτου, η «Δεύτερη Ματιά» θα αλλάξει ώρα στα μέσα της επόμενης εβδομάδας. Όταν λυθούν και οι τυπικές διαδικασίες θα ανακοινωθεί ποια θα είναι η ώρα της εκπμποής», συνέχισε η Κατερίνα Ακριβοπούλου.

Για να συμπληρώσει: «Όμως δεν θα είναι με την ίδια σύσταση. Ο Σωτήρης (σ.σ. Καψώχας) δεν θα είναι, δεν θα είναι πουθενά νομίζω και ο Κώστας (σ.σ. Παπαχλιμίτζος) θα είναι το πρωί. Θα μας συγχωρέσετε σήμερα και την αμηχανία και την συγκίνηση και όλα αυτά«.

Στην συνέχεια ανακοίνωσε το… τέλος από την ΕΡΤ και ο Σωτήρης Καψώχας. «Αποτελεί προσωπική και επαγγελματική επιλογή να φύγω», είπε χαρακτηριστικά, προσθέτοντας: «Η Κατερίνα θα τραβήξει μόνη της το κουπί και ξέρει πόσο πολύ την αγαπάμε και θέλουμε να πετύχει στο νέο της εγχείρημα. Εγώ θα είμαι μαζί της, είναι πολύ διαχρονική και μακρινή φίλη».

Εκεί, η Κατερίνα Ακριβοπούλου του είπε να σταματήσει, γιατί θα έβαζε τα κλάματα.

Δείτε όσα είπαν η Κατερίνα Ακριβοπούλου και ο Σωτήρης Καψώχας στον αέρα της ΕΡΤ

Πηγή: newsit.gr