Εξελίξεις στην εξαφάνιση Πετίτο: Το FBI εισέβαλε στο σπίτι των γονιών του συντρόφου της

Ερευνα στο σπίτι των γονιών του Μπράιαν Λόντρι, συντρόφου της αγνοουμένης Γκάμπι Πετίτο, η οποία εξαφανίστηκε τον περασμένο μήνα, βρίσκεται σε εξέλιξη από το FBI.

Οπως μεταδίδει η «Daily Mail», οι γονείς του Λόντρι συνελήφθησαν, ωστόσο οι πληροφορίες του Fox News αναφέρουν ότι απομακρύνθηκαν από τις Αρχές, με τους αστυνομικούς να τους οδηγούν σε όχημα.

Το FBI, σε ένα tweet, αναφέρει ότι «εκτελεί σήμερα δικαστικό ένταλμα έρευνας στην κατοικία Λόντρι στο North Port, FL, σχετικά με την έρευνα για την Γκάμπριελ Πετίτο». «Δεν μπορούν να δοθούν περισσότερες λεπτομέρειες, καθώς πρόκειται για μια έρευνα σε εξέλιξη», πρόσθεσε το FBI.

Νωρίτερα, έγινε γνωστό ότι βρέθηκαν ανθρώπινα λείψανα που ταιριάζουν με την περιγραφή της αγνοούμενης Γκάμπι Πετίτο, στο Εθνικό Δάσος Μπρίτζερ Τέτον, όπου οι Αρχές την αναζητούσαν, ανακοίνωσαν αξιωματούχοι του FBI.

Ο Τσαρλς Τζόουνς, ανώτερος πράκτορας του FBI, έκανε την ανακοίνωση σε συνέντευξη Τύπου την Κυριακή το βράδυ.

«Η πλήρης ιατροδικαστική ταυτοποίηση δεν έχει ολοκληρωθεί για να επιβεβαιώσει 100% ότι βρήκαμε την Γκάμπι, αλλά η οικογένειά της έχει ειδοποιηθεί για αυτή την ανακάλυψη», ανέφερε. Η αιτία θανάτου δεν έχει προσδιοριστεί, είπε, ενώ οι Αρχές εργάζονται για να επιβεβαιώσουν ότι η σορός είναι της Πετίτο.

Η νεκροψία έχει προγραμματιστεί για την Τρίτη, σύμφωνα με τον ιατροδικαστή της κομητείας Τέτον.

Πηγή: iefimerida.gr