Φοίβος Βουτσάς: Η υπέροχη ΦΩΤΟ του πάνω σε πόνυ – Δείτε πόσο έχει μεγαλώσει

Ο Φοίβος Βουτσάς έχει μεγαλώσει πολύ και έχει γίνει ένα όμορφο αγοράκι. Τον περασμένο Ιούλιο γιόρτασε τα τέταρτα γενέθλια του και τον Σεπτέμβρη πήγε για πρώτη φορά σχολείο.

Η Αλίκη Κατσαβού, ήδη από τις πρώτες ακόμα μέρες μετά τη γέννησή του μέχρι και σήμερα, δε σταματά να μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους φωτογραφίες του μοναχογιού της και στιγμές από την καθημερινότητά τους.

Οκτώ μήνες έχουν περάσει από τον θάνατο του αείμνηστου Κώστα Βουτσά και μαμά και γιος είναι πιο δεμένοι από ποτέ. Μαζί απολαμβάνουν εκδρομές, δραστηριότητες, χάδια και αγκαλιές. Πριν από μερικές μέρες, ο μικρός Φοίβος έκανε το πρώτο του μάθημα ιππασίας και η Αλίκη Κατσαβού, σαν περήφανη μαμά, ανέβασε μία υπέροχη φωτογραφία του γιου της στο Insatgram.

Το αγοράκι κάθεται εμφανώς ενθουσιασμένο πάνω σε ένα πόνυ και κάνει την πρώτη του βόλτα με την καθοδήγηση του εκπαιδευτή.

Ο Φοίβος Βουτσάς έχει μεγαλώσει αρκετά και κρίνοντας και από τις άλλες φωτογραφίες που έχει μοιραστεί μαζί μας η Αλίκη Κατσαβού κατά καιρούς, όσο μεγαλώνει, μοιάζει όλο και περισσότερο στον αείμνηστο και για πάντα αγαπημένο ηθοποιό.

Πηγή: filathlos.gr