Φόνος στην Κυπαρισσία: Φέρεται να τον σκότωσε για έναν «φουσκωμένο» λογαριασμό

Ένας «φουσκωμένος» λογαριαμός φαίνεται πως ήταν η αιτία της σοκαριστικής δολοφονίας του 39χρονου επιχειρηματία μέσα στο κατάστημά του στην Κυπαρισσία από έναν 72χρονο πελάτη που σημειώθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης (7/4).

Μισή ώρα πριν το τραγικό περιστατικό, ο ηλικιωμένος άνδρας είχε πάει στο κατάστημα με είδη τεχνολογίας για να πληρώσει κάποιον λογαριασμό. Όπως αναφέρεται σε ρεπορτάζ του Mega, ο 39χρονος θέλησε να τον εξυπηρετήσει, όμως, φέρονται να λογομάχησαν για το ποσό που έπρεπε να καταβάλει ο 72χρονος, με αποτέλεσμα τελικά εκείνος να φύγει από το κατάστημα εκνευρισμένος.

Μάλιστα σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο 72χρονος φέρεται να είπε: «Φεύγω και πάω να φέρω το όπλο μου». Στη συνέχεια επέστρεψε, κρατώντας στα χέρια του ένα περίστροφο, μπήκε πίσω από τον κισέ που βρισκόταν ο 39χρονος και τον πυροβόλησε μία φορά στο στέρνο.

Ο 39χρονος μεταφέρθηκε αμέσως στο νοσοκομείο της Κυπαρισσίας, ωστόσο, παρά τις προσπάθειες των γιατρών, δεν κατάφερε να σωθεί. Μετά τη πράξη του, ο 72χρονος, κρατώντας με το περίστροφο στο χέρι, παραδόθηκε μόνος του, στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής.

«Ο δράστης ήταν σε έξαλλη κατάσταση»

Αυτόπτες μάρτυρες της δολοφονίας ήταν δύο πελάτες αλλά και μια υπάλληλος του καταστήματος, η οποία δεν μπορεί να συνέλθει από τα όσα είδε να γίνονται μπροστά στα μάτια της.

Σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα της διαφωνίας μεταξύ του θύματος και του δράστη, που μίλησε στο Mega, ο δράστης ήταν σε έξαλλη κατάσταση, ενώ το θύμα του μιλούσε ευπρεπώς, προσπαθώντας να τον βοηθήσει. «Ο πελάτης αυτός μετά βγήκε έξω και έκανε φασαρία λέγοντας ότι είναι απατεώνες και φώναζε στον κόσμο που περίμενε» πρόσθεσε.

Πηγή: newsbeast.gr