Η αδελφή του Ντούλου: Ο αδελφός μου παλεύει για τη ζωή του στην εντατική

Την ώρα που μεγάλα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης μετέδωσαν ότι ο ομογενής είναι νεκρός, η αδελφή του δήλωσε στο protothema.gr είναι στην εντατική σε κρίσιμη κατάσταση – Είχε συλληφθεί αυτό το μήνα για τη δολοφονία της γυναίκας του Τζένιφερ και σήμερα επρόκειτο να παρουσιασθεί στο δικαστήριο.

Μάχη για να κρατήσουν τον ομογενή επιχειρηματία Φώτη Ντούλο στη ζωή δίνουν οι γιατροί στην εντατική νοσοκομείου στο Κονέκτικατ όπως δήλωσε στο protothema.gr και στον Διονύση Θανάσουλα η αδελφή του. «Εχει σφυγμό, είναι στην εντατική», είπε.

Ο Ντούλος είχε βρεθεί χωρίς τις αισθήσεις του στο σπίτι του Κονέκτικατ και μεγάλα διεθνή μέσα όπως οι New York Times μετέδωσαν ότι ήταν νεκρός. Απέδιδαν μάλιστα το θάνατό του σε αυτοκτονία. Ο δικηγός του επίσης ανέφερε ότι είναι νεκρός, ωστόσο στη συνέχεια υποστήριξε ότι βρίσκεται στον δρόμο για το νοσοκομείο, ενώ έχει σφυγμό.
Ο Ντούλος κατηγορείται για τη δολοφονία της συζύγου του.

Αεροφωτογραφίες δείχνουν προσωπικό των υπηρεσιών έκτακτης ανάγκης να βρίσκεται πάνω από έναν άνθρωπο, πιθανόν τον Φώτη Ντούλο.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι σήμερα, ο ομογενής επρόκειτο να εμφανιστεί στο δικαστήριο, κάτι που ουδέποτε έγινε. Τότε, αστυνομία και προσωπικό των υπηρεσιών έκτακτης ανάγκης έσπευσαν στο σπίτι του, ενώ έγιναν προσπάθειες ανάνηψής του.

Ο Φώτης Ντούλος κατηγορείται για τη δολοφονία της εν διαστάσει συζύγου του, που έχει εξαφανιστεί από τον περασμένο Μάιο, αφότου άφησε τα παιδιά της στο σχολείο. Ωστόσο το σώμα της δεν έχει βρεθεί.

Ο 52χρονος συνελήφθη με την κατηγορία της δολοφονίας και απαγωγής τον Ιανουάριο για την Τζένιφερ Ντούλος. Για τη δολοφονία επικαλέστηκαν στοιχεία όπως τεστ DNA και υλικό από κάμερες. Ο ίδιος είχε αρνηθεί κάθε εμπλοκή στην εξαφάνιση και τη δολοφονία της. Δύο ημέρες μετά, μετά την καταβολή εγγύησης 6 εκατομμυρίων δολαρίων, του είχε επιβληθεί κατ’ οίκον κράτηση.

Πηγή: protothema.gr