Η δημόσια καταγγελία της Ψυχίδου για τον Κοργιαλά που προκαλεί σοκ: «Θα καλέσω εισαγγελέα ανηλίκων!»

Μία δήλωση του Δημήτρη Κοργιαλά, ότι βάζει στο γιο του να βλέπει βίντεο με γuμνές… γυναίκες και πωπούς προκάλεσε την έκρηξη της Φωτεινής Ψυχίδου η οποία του απάντησε δημόσια…

«Το τραγούδι μου που του λέω και του αρέσει και χορεύει είναι το Μια Φορά. Συνήθως του βάζω στην τηλεόραση αυτά τα κλιπάκια τα hip hop, που είναι κάτι γυναίκες και κουνάνε τους πωπούς. Του αρέσουν πάρα πολύ!»,είχε πει χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Κοργιαλάς.

Η ανάρτηση που ακολούθησε της Φωτεινής κατακεραύνωνε τον άντρα της, η οποία με το γνωστό της ύφος έγραψε:

«Dimitris Korgialas…….Την επόμενη φορά που θα πέσει στην αντίληψη μου ότι το μωρό βλέπει χιπ χοπ κλιπάκια που έχουν γκόμενες που κουνάνε τον πωπο τους.. όπως Nickie Minaj, snoop dog, 50cent, Chris brown, Eminem etc..θα καλέσω εισαγγελέα ανηλίκων.

Ο κωλος της Jay-Lo στο «booty» μπορει να εμπνεύσει κτηνωδίες, να πολιτικοποιήσει συμπεριφορές, και να αναπαράγει σεξιστικές και ομοφοβικες πράγματικοτητες με αποτέλεσμα ο Θανασάκης να καταλήξει στη καλύτερη περίπτωση βιαστής και στην χειρότερη ο Τζάκ ο Αντεροβγαλτης..Για να ειμαι απολύτως ήσυχη απαγορεύω προληπτικά και το Ντεσπασιτο, και φυσικά εξυπακούεται ότι οι άνωθεν περιορισμοί περιλαμβάνουν πρωτίστως εσένα, εκτός από τον μπέμπη…

(Ελπίζω να έγινα αντιληπτή στα αρρώστακια του cyber bullying .. Αν όχι…. ”Μικρόν κώλο δεν έδειρες, μέγαν μη φοβερίζεις”…που λέει και η λαϊκή παροιμία)»

Πηγή: youweekly