Η σπάνια εξομολόγηση της Σταυροπούλου και ο άντρας που την έκανε να αισθανθεί ξεχωριστά

Είναι αναμφισβήτητα από τις πιο αγαπημένες και ταλαντούχες ηθοποιούς της γενιάς της.

Την γνωρίσαμε καλύτερα μέσα από την μεγάλη τηλεοπτική επιτυχία του Mega «Είσαι το ταίρι μου» και έπειτα ακολούθησε μια σειρά υπέροχων συνεργασιών για τις οποίες ακόμη γίνεται λόγος ενώ αυτή τη περίοδο πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Πουλιά στον αέρα».

Ο λόγος για την Βίκυ Σταυροπούλου. Κι ενώ γνωρίζουμε αρκετά πράγματα για τη ζωή της, το κεφάλαιο «προσωπική ζωή» και σχέσεις το κρατά καλά φυλαγμένο καθώς δεν θέλει να απασχολεί τα φώτα της δημοσιότητας με αυτά.

Αυτή τη φορά όμως η ηθοποιός μας έκανε την έκπληξη και αναφέρθηκε στην προσωπική της ζωή μιλώντας με την Τζένη Μπαλατσινού στην εκπομπή «Εκπαιδεύοντας την Τζένη».

Αναφερόμενη σε όλα εκείνα που θέλει από έναν άντρα η ηθοποιός εξομολογήθηκε:

«Μια φορά που αισθάνθηκα πολύ ξεχωριστά για έναν άντρα ήταν αυτό που ένιωσα για αυτόν, ότι η ψυχή του ήταν πιο βαθιά από την πληγή του. Είδα ένα βλέμμα που ενώ αισθάνθηκα ότι στη ζωή του έχει περάσει μεγάλη ταλαιπωρία, τη νίκησε και δεν έμεινε σε αυτήν. Την πήρε στα χέρια του και την καλυτέρευσε και νομίζω ότι, επειδή κι εγώ το έχω κάνει αυτό στη ζωή μου, αισθάνθηκα μια… συγγένεια. Αγαπώ πολύ τους ανθρώπους που βελτιώνουν και βελτιώνονται», είπε και συμπλήρωσε:

«Όταν είμαι πολύ ερωτευμένη τα κάνω μαντάρα γιατί δεν ξέρω πως να το διαχειριστώ, αυτό που έχει μεγάλη αξία για μένα… εκεί γίνομαι 13χρονη», είπε.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί

Πηγή: gossip-tv.gr