Ηλικιωμένη παρίστανε την τυφλή και πήρε επιδόματα 1.100.000 ευρώ! [Εικόνες]

Το αστρονομικό ποσό των 1.100.000 ευρώ φαίνεται πως έλαβε παράνομα μια ηλικιωμένη σε βάθος 15 ετών, καθώς παρίστανε την τυφλή, λαβάνοντας επιδόματα!

Η 65χρονη, Christina Pomfrey από την Μεγάλη Βρετανία είχε ένα τόσο μεγαλεπήβολο σχέδιο που την έκανε πρώτο θέμα. Αφού έκλεψε τα έγγραφα της αδερφής της, της νύφης της αλλά και της πρώτης συζύγου του άντρα της, η οποία ήταν νεκρή, ξεκίνησε το έργο της.

Αυτή είναι η 65χρονη που έκανε… χρυσές δουλειές!

Επί 15 χρόνια εισέπραττε επιδόματα.

Φτάνοντας στο αστρονομικό ποσό του 1.100.000 ευρώ!

Η γυναίκα αναμένεται να περάσει 4 χρόνια στην φυλακή ενώ δήλωσε ένοχη.

Πότε παρίστανε την τυφλή, πότε την ανάπηρη και στο τέλος του μήνα λάμβανε 13.000 λίρες, δηλαδή περίπου 14.000 ευρώ σε επιδόματα!

Πλέον είναι πολύ πιθανό να περάσει τα επόμενα 4 χρόνια της ζωής της στην φυλακή ενώ έχει ήδη παραδεχθεί στο δικαστήριο τις παραβάσεις για τις οποίες κατηγορείται.

Μάλιστα, ο σύζυγός της, John Pomfrey δεν γνώριζε τίποτα για την δράση της, καθώς όταν την συνάντησε, εκείνη του συστήθηκε ως εκατομμυριούχα!

«Όλοι πιστεύουν πως γνώριζα τι έκανε αλλά και που πήγαιναν τα λεφτά, αλλά δεν είχε ιδέα. Κατέστρεψε την ζωή μου και δεν μπορώ να την συγχωρήσω. Είναι η πιο πανούργα γυναίκα που έχω συναντήσει», δήλωσε στην Daily Mail o Pomfrey.

H 65χρονη μπήκε στο μικροσκόπιο των Αρχών, όταν παρουσιάστηκε σε δυο διαφορετικές υπηρεσίες σε μια ημέρα. Αφού οι αστυνομικοί την παρακολούθησαν, όταν την συνέλαβαν δήλωσε λακωνικά «Είμαι ένοχη».

Πηγή: newsbomb.gr