Ιωάννα Μπέλλα: «Μου έλεγε πολύ βαριά λόγια αναφερόμενος και στα Θεία»

“Εγώ εκείνη την στιγμή ήμουν σε σοκ και δεν αντέδρασα γιατί η κατάσταση θα είχε ξεφύγει” δήλωσε η Ιωάννα Μπέλλα.

Στο Secret των Παραπολιτικών και στην Σάσα Σταμάτη έδωσε συνέντευξη η Ιωάννα Μπέλλα και μίλησε για την λεκτική βία που είχε δεχθεί από σύντροφό της αλλά και το πως πρέπει να αντιδρούν οι γυναίκες σε παρόμοιες περιπτώσεις.

«Έχω δεχτεί λεκτική βία από σύντροφό μου. Και φυσικά έφυγα αμέσως από αυτήν την σχέση. Πάνω σε τσακωμούς μου έλεγε πολύ βαριά λόγια, αναφερόμενος και στα Θεία και στην προσωπική μου ζωή. Μου έλεγε πράγματα τα οποία δεν μπορώ καν να τα πω δημοσίως και άλλα πολλά. Εγώ εκείνη την στιγμή ήμουν σε σοκ και δεν αντέδρασα γιατί η κατάσταση θα είχε ξεφύγει. Σηκώθηκα κι έφυγα έτσι απλά και δεν τον είδα ποτέ.»

Το μήνυμά της για το αν βρεθούν οι γυναίκες σε παρόμοια θέση: «Όλες οι γυναίκες πρέπει να έχουμε αυτοπεποίθηση και να μην αφήνουμε κανένα να μας υποτιμά και να μας φέρεται με άσχημο τρόπο. Πραγματικά έχω συγκλονιστεί με όλες αυτές τις γυναικοκτονίες που έχουν γίνει στην Ελλάδα τον τελευταίο μήνα. Καμία γυναίκα δεν πρέπει να αφήσει κανέναν να την αγγίζει ή να της ασκεί όποια μορφή βίας».

Πηγή: zappit.gr