Καλό μεσημεράκι: Την «πάτησε» ο Μουτσινάς με τη φάρσα του Φραγκολιά – «Γιατί έχει αυτός το τηλέφωνο μας;»

«Θύμα» του Κώστα Φραγκολιά έπεσε ο παρουσιαστής της εκπομπής «Καλό μεσημεράκι», Νίκος Μουτσινάς.

Ενώ η ροή της εκπομπής του ΣΚΑΪ συνεχιζόταν κανονικά, ο Νίκος Μουτσινάς θέλησε να λύσει τα ερωτικά προβλήματα των τηλεθεατών. Τότε η παραγωγή τον ενημέρωσε πως έχει ένα τηλεφώνημα από τον «κολλητούλη». έναν τηλεθεατή που ήθελε να μοιραστεί μαζί του το πρόβλημα που τον βασάνιζε.

«Ονομάζομαι Βύρων και αρπάζω την στιγμή να εκφράσω τον θαυμασμό» ανέφερε ο «κολλητούλης» αρχικά ο οποίος δήλωσε πως είναι ποιητής και πρόσθεσε: «Μόνο ο κύριος που ακούγεται εκτιμά την στάση σου» ενννοώντας τον floor manager Στέλιο Κλώνο.

Ο Βύρωνας λοιπόν έψαχνε μια κοπέλα σοβαρή και μετρημένη αλλά δυστυχώς δεν έβρισκε.

«Δεν τους αρκεί ένας περίπατος στο δάσος. Θέλουν και εκδρομή στη Μύκονο. Δεν τους αρκεί να διαβάσουμε μαζί ένα βιβλίο» τόνισε ο Βύρωνας.

«Ψάχνεις αξίες που είναι λίγο… παλιές;» ρώτησε ο Νίκος Μουτσινάς και ο Βύρωνας θέλησε εξηγήσει πως: «Όταν αφιερώνω χρόνο στις ποιητικές βράδιες που διοργανώνονται για μένα, μένουν μαζί μου για 2-3 μέρες και μετά φέυγουν».

Τότε ο Νίκος Μουτσινάς κατάλαβε πως κάτι δεν πάει καλά και ρώτησε τους συνεργατές του αν του κάνουν πλάκα. Εκείνοι γελώντας από τα όσα ακουγόντουσαν στο πλατό του απάντησαν αρνητικά.

Ο Νίκος Μουτσινάς συνέχισε την συζήτηση με τον «κολλητούλη» μετά τη διαβεβαίωση των συνεργατών του και σοβαρά απάντησε πως: «Αυτά που ψάχνεις που είναι ωραία και σωστά είναι και λίγο vintage».

Τότε ο «κολλητούλης» έκανε την ανατροπή απαντώντας: «Όλα αυτά ξεπερνιούνται με 1,5 κιλό παϊδάκια!».

Ο Νίκος Μουτσινάς, ο οποίος την «πάτησε» με τη φάρσα του Κώστα Φραγκολιά ρώτησε τους συνεργάτες του: «Γιατί έχει το τηλέφωνο μας ο Φραγκολιάς;» και στην συνέχεια του έδωσε συγχαρητήρια γιατί είναι… είσαι εξαιρετικός ποιητής και τον προσκάλεσε στην εκπομπή.

Πηγή: newsbeast.gr