«Κλειδωμένος» θάνατος σε σπίτι – Τη βρήκαν νεκρή σε καρέκλα

Πέθανε στο σπίτι μόνη και λόγω των περιοριστικών μέτρων κατά του κορωνοϊού και της απαγόρευσης επισκέψεων, κανείς δεν αντιλήφθηκε έγκαιρα τον θάνατό της.

Όπως αναφέρει ρεπορτάζ του το taxydromos.gr, νεκρή επί τέσσερις μέρες σύμφωνα με μάρτυρες ήταν στο σπίτι της 70χρονη γυναίκα σε περιοχή του παραλιακού Πηλίου. Η γυναίκα εντοπίστηκε από αστυνομικούς του Τμήματος Νοτίου Πηλίου μόλις προχθές το πρωί μετά από ειδοποίηση συγγενών της.

Κανένας από τη γειτονιά της δεν υποψιάστηκε το παραμικρό καθώς όλοι υπέθεταν ότι μένει στο σπίτι σύμφωνα με τα μέτρα περιορισμού των μετακινήσεων. Είχαν αντιληφθεί ότι η γυναίκα είχε μέρες να φανεί, αλλά δεν μπορούσαν να διανοηθούν ότι κάτι κακό της συνέβη.

Ωστόσο, συγγενής της ανησύχησε καθώς δεν απαντούσε στα τηλεφωνήματα και άμεσα κινητοποιήθηκε και ειδοποιήθηκε η Αστυνομία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αστυνομικοί μπήκαν στο σπίτι από το παράθυρο που ήταν ανοιχτό και τότε εντόπισαν τη γυναίκα σε καρέκλα, ενώ είχε ήδη εκπνεύσει. Ο αιφνίδιος θάνατος προκάλεσε αναστάτωση στην περιοχή με τους γείτονες να παρακολουθούν τις ενέργειες. Οι αστυνομικοί άρχισαν να λαμβάνουν καταθέσεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 70χρονη αντιμετώπιζε προβλήματα με την υγεία της. Ιδιώτης γιατρός φέρεται να βεβαίωσε τα αίτια θανάτου. Σύμφωνα με πληροφορίες, το Αστυνομικό Τμήμα Νοτίου Πηλίου απέτρεψε το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας. Το Αστυνομικό Τμήμα απέδωσε τα αίτια θανάτου της σε παθολογικά και έτσι δεν παρήγγειλε τη διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

Ο θάνατος της 70χρονης προκάλεσε ιδιαίτερη αίσθηση καθώς η γυναίκα ήταν πολύ γνωστή και αγαπητή από τις δραστηριότητες που ανέπτυσσε.

Αίσθηση προκάλεσε και το γεγονός ότι κατά τον εντοπισμό της και τη μεταφορά της σορού της δεν ελήφθησαν μέτρα ατομικής προστασίας και υγιεινής. Η γυναίκα θα μπορούσε να είχε εκπνεύσει από διάφορους λόγους. Θα μπορούσε να είχε εκτεθεί και στον φονικό ιό.

Πηγή: topontiki.gr