Κορωνοϊός: «Αιώνιο και ακατανίκητο φάρμακο» ο αγιασμός λέει ο Αμβρόσιος [Βίντεο]

Μετα την Ιερά Σύνοδο η οποία επιμένει ότι ο κορωνοϊός δεν μεταδίδεται από τη μετάληψη, άλλος ένας ιεράρχης, ο μητροπολίτης πρώην Καλαβρύτων Αμβρόσιος υποστήριξε ότι ο αγιασμόις είναι «το αιώνιο και ακατανίκητο φάρμακο».

«Ο αγιασμός είναι φάρμακο και μας σώζει από το κάθε τι. Όσοι τον παίρνουν με πίστη και τον γεύονται και τον μεταλαμβάνουν, γίνεται καθαρή η ψυχή και το σώμα τους. Ο κοροναϊός είναι μολυσμός του σώματος. Έχω λοιπόν φάρμακο και για τον κοροναϊό. Τον Μεγάλο Αγιασμό» λέει αρχικά ο Αμβρόσιος.

«Θα φροντίσετε να βρείτε ένα μπουκάλι, θα το γεμίσετε αγιασμό και όταν τελειώνει μη φοβηθείτε. Αν έχει λίγο, βάζετε νεράκι και γίνεται πάλι αγιασμός. Θα το χρησιμοποιείται ψεκάζοντας τον εαυτό σας, βάζοντας στο στόμα σας και στα χέρια σας, αν φοβηθείτε ότι πιάσατε άρρωστο και κολλήσατε και θα λέτε «Κύριε Ιησού Χριστέ, ελέησέ με». Αυτό είναι το αιώνιο και ακατανίκητο φάρμακο. Ο Μεγάλος Αγιασμός», εμφανίζεται να λέει στο βίντεο από την Ακολουθία των Α’ Χαιρετισμών στην Ιερά Μονή Αγ. Ιωάννου Θεολόγου Αιγιαλείας.

Πληροφορίες: reader.gr

Πηγή: topontiki.gr