Κορονοϊός: Νόσησαν μητέρα και βρέφος – “Μας έχουν μέσα σε μια μικρή φυλακή”

Μια ανθρώπινη ιστορία στην εποχή του κορoνοϊού, στην οποία πρωταγωνιστεί οικογένεια από τη Δυτική Φθιώτιδα, διαδραματίζεται τα τελευταία 24ωρα στο Νοσοκομείο Παίδων στην Αθήνα.

Η οικογένεια που ζει στη Σπερχειάδα, απέκτησε τον περασμένο Δεκέμβριο το δεύτερο παιδί της. Επειδή ήταν πρόωρο όμως χρειάστηκε η νοσηλεία του σε Νοσοκομείο των Αθηνών όπου μεγάλωνε μέρα με την ημέρα, δείχνοντας να ξεπερνά τα όποια προβλήματα.

Δυστυχώς όμως το μωρό διαγνώστηκε με κορονοϊό, όπως και η μητέρα του, κατά τη διάρκεια της παραμονής τους στο Νοσοκομείο. Το δυσάρεστο νέο ανακοίνωσε με περίσσιο κουράγιο η ίδια η μητέρα, αμέσως μόλις το έμαθε το Σάββατο (21/03) τα ξημερώματα, προσθέτοντας συγχρόνως την ελπίδα της ότι θα βγουν νικητές και από αυτή την καινούρια δοκιμασία:

Η ανάρτηση της μητέρας

«Και πάνω που έλεγα τι άλλο μπορεί να πάει στραβά ήρθε και αυτό… Λοιπόν εγώ και το μωρό μου βγήκαμε θετικοί στον Covid 19, το πιθανότερο να κολλήσαμε μετά από νοσηλεία που είχε το μωρό στο νοσοκομείο. Μας συμβαίνει λοιπόν και αυτό και το αντιμετωπίζουμε, είμαστε σε θάλαμο υψηλής πίεσης είναι μια μικρή φυλακή, δεν επιτρέπεται να ανοίξουμε παράθυρο και κάνει πααααρα πααααρα πολύ κρύο. Εύχομαι καΙ ελπίζω αυτή η καραντίνα να είναι τελευταία δοκιμασία που περνάω και να πάμε γρήγορα και υγιείς πίσω στον άντρα μου και στο κοριτσάκι μου που μου λείπει ήδη πάρα πολύ!!! Be safe!».

Τροχαίο για τον πατέρα

Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο πατέρας της οικογένειας σε μία από τις επισκέψεις του στην Αθήνα, την περασμένη Τρίτη (17/3) είχε τροχαίο ατύχημα στο «90» και χρειάστηκε να διακομιστεί στο Νοσοκομείο Θηβών όπου και νοσηλεύεται μέχρι σήμερα χωρίς να κινδυνεύει η ζωή του.

Προς ανακούφιση όλων, το δείγμα που έδωσε για κορονοϊό αμέσως μετά την αναγγελία για το κρούσμα στην οικογένειά του, ήρθε το βράδυ του Σαββάτου αρνητικό.

Πηγή: lamiareport.gr