Μαριαλένα Ρουμελιώτη: Απαντά αν άσκησε βία πάνω της ο Σάκης – Τι είπε για τον Λιβάνη και τη μητέρα της

Τρίτη φιναλίστ του φετινού ριάλιτι επιβίωσης μίλησε σε τηλεοπτική εκπομπή και ξεκαθάρισε μια και καλή την αλήθεια για το αν ο Σάκης Κατσούλης ήταν βίαιος απέναντί της.

O Σάκης Κατσούλης και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη έχουν επιστρέψει στην καθημερινότητά τους και προσπαθούν να βρουν τους ρυθμούς τους μετά από επτά μήνες στον Άγιο Δομίνικο. Η τρίτη φιναλίστ του φετινού ριάλιτι επιβίωσης μίλησε σε τηλεοπτική εκπομπή και ξεκαθάρισε μια και καλή την αλήθεια για το αν ο Σάκης Κατσούλης ήταν βίαιος απέναντί της.

«Εγώ και ο Σάκης είμαστε στα χαμένα, δεν έχουμε προλάβει να πούμε τίποτα. Ό,τι βλέπατε έξω ήταν αυτό, τίποτα περισσότερο τίποτα λιγότερο. Γίνεται να παίζαμε ρόλο με τον Σάκη μέσα σε τέτοιες κακουχίες; Έχω δει όλα όσα έχει πει η μαμά μου. Έχω μιλήσει μαζί της και μου έχει πει και εκείνη πώς το βλέπει το θέμα του Σάκη. Θέλω να τους φέρω σε επαφή να λυθούν επιτέλους αυτές οι παρεξηγήσεις και να μπει ένα stop στο θέμα.

Παιδιά είναι δυνατόν; Ποια γυναίκα θα της ασκούσε κάποιος βία και θα του καθόταν να του μιλάει και να τον αγκαλιάζει; Μια γυναίκα που έχει αξιοπρέπεια δεν το κάνει. Δεν ισχύει σε καμία περίπτωση. Πιο πιθανό είναι να γίνει κάτι από τη δική μου μεριά παρά του Σάκη. Είναι τόσο ήρεμος και πράος άνθρωπος. Δεν έχω μιλήσει ακόμη με τον Γιώργο Λιβάνη. Είναι χρέος μου να του μιλήσω, θέλω να ξεκαθαρίσω λίγο την κατάσταση. Πραγματικά στεναχωριέμαι με όλο αυτόν τον ντόρο που έχει γίνει, δεν του αξίζει. Θέλω να ακούσω τον Γιώργο, να δω τι έχει να μου πει. Αν θέλει να μου μιλήσει… 100% παρεξηγήθηκε η σχέση μου με τον Σάκη Κατσούλη. Είμαι αυθόρμητη, δεν σκεφτόμασταν τι θα φανεί και τι δεν θα φανεί έξω. Ήμασταν ο εαυτός μας», τόνισε η Μαριαλένα.

Πηγή: newpost.gr