Μετά την Μαρκέλλα… κι άλλο περιστατικό ασέλγειας ανηλίκων στον Βόλο

Ένα ακόμη τραγικό γεγονός ήρθε στην επιφάνεια περί ασέλγειας δύο ανήλικων παιδιών. Δύο παιδιά, ηλικίας εννιά και επτά ετών σήμερα, φέρονται σύμφωνα με τη δικογραφία να βιάζονταν συστηματικά από τον ίδιο τους τον παππού από το 2012 μέχρι το 2017 στο Αιγάλεω, το Μοναστηράκι, στη Γλυφάδα αλλά και στον Βόλο.

Από την μεριά του ο Άρειος Πάγος, σύμφωνα με πληροφορίες, έκανε δεκτή την εισήγηση του αντεισαγγελέα κ. Ιωάννη Προβατάρη, να αναιρεθεί βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών. Το βούλευμα αυτό έπαυσε την ποινική δίωξη σε βάρος πέντε προσώπων για την εμπλοκή τους στην παραπάνω υπόθεση παιδεραστίας.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Documento», πρόκειται για μία απίστευτη υπόθεση με πρωταγωνιστές τον παππού δύο παιδιών, έναν φίλο του αλλά και τον ίδιο τους τον πατέρα, τον θείο και τη γιαγιά τους.

Το ανώτατο δικαστήριο διαπίστωσε παραλείψεις και ασαφείς παραδοχές στο απαλλακτικό βούλευμα που εκδόθηκε. Πλέον η υπόθεση παραπέμπεται ξανά σε Συμβούλιο Πλημμελειοδικών με στόχο να αποφανθεί εκ νέου, με τη μόνη διαφορά ότι δεν θα συμμετέχουν οι ίδιοι δικαστές, που έλαβαν την απαλλακτική απόφαση.
Από το 2012 τα παιδιά φέρονται να βιάζονταν συστηματικά από τον ίδιο τους τον παππού και να υπέμεναν και ασελγείς πράξεις από τον πατέρα τους και έναν φίλο του παππού τους. Κι όλα αυτά με την ανοχή της γιαγιάς και του θείου τους.

Εκτός από τον παππού, πάντα σύμφωνα με τη δικογραφία, φέρονται να ασελγούσε σε βάρος τους ο ίδιος τους ο πατέρας, καθώς και ένας φίλος του παππού. Ο τελευταίος μάλιστα είχε παραπεμφθεί σε δίκη για ασέλγεια στην ίδια του την κόρη.

Πηγή: nassosblog.gr