Οι φωτογραφίες μιλούν από μόνες τους: H Adele είναι μια άλλη – Ποιος την βοήθησε να χάσει τα κιλά

Οι φωτογραφίες μιλούν από μόνες τους – Ποιος την βοήθησε να χάσει τα κιλά και πραγματικά να γίνει αγνώριστη

Πιο αδύνατη από ποτέ είναι η Adele όπως φαίνεται στις ελάχιστες φωτογραφίες που κάνουν τα τελευταία 24ωρα το γύρο του Διαδικτύου. Η διάσημη Βρετανίδα που είδε τη χρονιά που πέρασε η ζωή της να αλλάζει ριζικά έχει μείνει πραγματικά η μισή από τη δραματική απώλεια βάρους.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Hollywood Life, η τραγουδίστρια από το Tottenham δυσκολεύτηκε στην αρχή να παρακολουθήσει ένα εντατικό πρόγραμμα εκγύμνασης, όμως τώρα απολαμβάνει ένα νέο τρόπο ζωής, που περιλαμβάνει γυμναστική και υγιεινή διατροφή.

«Η Adele δείχνει και αισθάνεται πιο σέξι από ποτέ», αφού, όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, στη διάρκεια του τελευταίου έτους έθεσε νέους στόχους και κατάφερε να τους εκπληρώσει στο ακέραιο.

Στη διάρκεια του έτους που πέρασε η τραγουδίστρια έδωσε τέλος στο γάμο της με τον Simon Konecki, ενώ φαίνεται πως απολαμβάνει την ιδιαίτερη παρέα του ράπερ Skepta, στο πλευρό του οποίου εμφανίζεται δημόσια πολύ συχνά.

Η ίδια δηλώνει ότι χρωστά την απώλεια βάρους της στη σύζυγο του Robbie Williams, Ayda Field.

Η ηλικίας 40 ετών Ayda βοήθησε την Adele στη γυμναστική ακολουθώντας μαζί της το ίδιο πρόγραμμα pilates, με την καθοδήγηση της γυμνάστριας Camila Goodis, η οποία προπονούσε και τις δυο στο πολυτελές γυμναστήριο της οικίας του Robbie και της Ayda.

Η Goodis, μιλώντας αποκλειστικά στη βρετανική εφημερίδα The Sun, αναφέρει σχετικά: «Είχα αναλάβει την Ayda προσωπικά, και καθώς είναι καλές φίλες με την Adele ανέλαβα την προπόνησή της επίσης για κάποιο διάστημα όταν βρισκόταν στο σπίτι του Robbie. Δεν πιστεύω ότι της άρεσε πολύ η γυμναστική, αλλά θεωρώ ότι κατά 90% η απώλεια βάρους της οφείλεται σε δίαιτα».

Δείτε βίντεο: Adele: Έγινε μια άλλη μετά τη δραματική απώλεια βάρους

Πηγή: protothema.gr, viralman.gr