Πέθανε από επιπλοκές του κορωνοϊού σε ηλικία 35 ετών η δασκάλα που είχε γίνει viral για το τρυφερό βίντεο με μαθητές της

Πέθανε από επιπλοκές του κορωνοϊού, σε ηλικία 35 ετών, η Zelene Blancas, η Αμερικανίδα δασκάλα που έγινε viral το 2018, όταν μοιράστηκε ένα βίντεο με μαθητές της.

Την εβδομάδα αυτή ωστόσο, σε ηλικία μόλις 35 ετών, η Zelene Blancas κατέληξε από επιπλοκές του κορωνοϊού. Ο θάνατός της βύθισε σε πένθος την πόλη. Κατά την επαγγελματικής της πορεία, η Αμερικανίδα δασκάλα συχνά ξενυχτούσε για να μιλήσει στο τηλέφωνο με τους γονείς των μαθητών της, ενώ, κατά τη διάρκεια της πανδημίας, δημιούργησε ένα πρόγραμμα επιμόρφωσης για γονείς. «Ακόμη και από το κρεβάτι του νοσοκομείου, ρωτούσε για το σχολείο», δήλωσε η διευθύντρια της, Cristina Sanchez-Chavira. Σύμφωνα με τη Sanchez-Chavira η Zelene Blancas ήθελε να διαδώσει την ευγένεια και το όχημα που βρήκε ήταν η εκπαίδευση. «Ενσάρκωνε την καλοσύνη και έκανε τους άλλους να νιώθουν ξεχωριστοί. Μέσα και έξω από την τάξη», αναφέρει η διευθύντρια του σχολείου προσθέτοντας πως «έκανε τα πάντα για τα παιδιά και νομίζω ότι αυτό την έκανε μια τόσο εκπληκτική δασκάλα – γιατί έκανε τα πάντα από την καρδιά της».

Καλό ταξίδι.