Πέτρος Φιλιππίδης: Οι πρώτες ώρες στη φυλακή – «Δεν ξέρει πού πατάει και πού βρίσκεται»

Την πρώτη νύχτα στις φυλακές Τρίπολης πέρασε ο Πέτρος Φιλιππίδης, μετά την απόφαση προφυλάκισής του. Η αντίστροφη μέτρηση για τον ηθοποιό, ξεκίνησε στις αρχές του έτους, όταν τρεις συνάδελφοί του, τον κατήγγειλαν, για έναν βιασμό και δύο απόπειρες.

«Δεν ξέρει πού πατάει και πού βρίσκεται, είναι σοκαρισμένος και στρεσαρισμένος», ανέφεραν καλά πληροφορημένες πηγές σχετικά με τον Πέτρο Φιλιππίδη, που πέρασε την πρώτη του νύχτα ως έγκλειστος πλέον των φυλακών της Τρίπολης, μετά την απόφαση της προφυλάκισής του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, υποβλήθηκε ήδη στο πρώτο τεστ Covid-19, το οποίο βγήκε αρνητικό, ενώ ο ίδιος έχει κάνει και τις δύο δόσεις του εμβολίου. Για ακόμα 3-4 μέρες αναμένεται να μείνει στον χώρο της καραντίνας, εκεί όπου βρίσκονται ακόμα δύο κρατούμενοι για σεξουαλικά εγκλήματα.

Οι ίδιες πηγές ανέφεραν πως πέρασε και από τη συνέντευξη με τον διευθυντή των φυλακών, χωρίς να ζητήσει κάτι, ενώ μέχρι στιγμής δεν είναι σε επικοινωνία με κάποιον δικό του άνθρωπο.

Ακόμα δεν είναι γνωστό αν θα μεταφερθεί στον θάλαμο που κρατείται και ο Δημήτρης Λιγνάδης, καθώς η απόφαση για τον θάλαμο που θα οδηγηθεί μετά το τέλος της καραντίνας, θα παρθεί τα επόμενα 24ωρα – υπενθυμίζεται ότι δεν πρόκειται για φυλακή που έχει τα γνωστά κελιά, αντίθετα έχει θαλάμους των 18-20 κρατουμένων.

Πάντως, όπως και να έχει, θεωρείται σχεδόν βέβαιο ότι θα έρθει σε επαφή με τον γνωστό του -έτσι κι αλλιώς- Δημήτρη Λιγνάδη, αφού πρόκειται για μια μικρή φυλακή, με συνολικά 110 κρατούμενους.

Αξίζει να σημειωθεί πως, όπως σχεδόν σε όλα τα σωφρονιστικά καταστήματα, έτσι και σε αυτό της Τρίπολης, οι κρατούμενοι έχουν δημιουργήσει θεατρική ομάδα, στην οποία έχει ενταχθεί ο Δημήτρης Λιγνάδης, κάτι που δεν αποκλείεται να κάνει και ο Πέτρος Φιλιππίδης όταν… εγκλιματιστεί.

Πηγή: ieidiseis.gr