Ποια Pamela; Δείτε την πανέμορφη Λημνιά ναυαγοσώστρια Ερμιόνη Ορφανίδου που έχει ξετρελάνει τους πάντες!!! [Εικόνες]

poia-pamela

Η Ερμιόνη είναι γυμνάστρια, personal trainer και βοηθός φυσικοθεραπευτή, ζει μόνιμα στην Αθήνα και τα τελευταία τέσσερα χρόνια τα καλοκαίρια εργάζεται ως ναυαγοσώστρια σε πολυσύχναστη παραλία της Λήμνου.

poia-pamela-1

Το σίγουρο είναι ότι βλέποντας την στην παραλία, σου γεννάται εύκολα το αίσθημα να πέσεις στην θάλασσα και να κάνεις ότι πνίγεσαι μπας και πάρεις το… φιλί της ζωής.

poia-pamela-2

Η Ερμιόνη είχε την ευγένεια να μας απαντήσει στις ερωτήσεις που της θέσαμε, διακριτικές και όχι μόνο…

και να μας αποκαλύψει το πώς είναι να εργάζεσαι σε παραλία.

poia-pamela-3

– Έχεις καταγωγή από την Λήμνο από πού συγκεκριμένα;

Η καταγωγή μου είναι από το όμορφο χωρίο του Αγίου Δημητρίου, από την πλευρά της μαμάς

poia-pamela-4

-Πως προέκυψε και ασχολήθηκες με την ναυαγοσωστική;

Ναυαγοσώτρια έγινα στα 18 μου όταν τελείωσα το λύκειο γιατί είχα το ερέθισμα από έναν φίλο μου ο οποίος ήταν κι εκείνος ναυαγοσώστης!

poia-pamela-5

-Σου έχει συμβεί κάποιο περιστατικό στο οποίο έπρεπε να επέμβεις;

Δεν μου έχει συμβεί κάποιο περιστατικό, στο οποίο έπρεπε να επέμβω, πάντα κοιτάμε τη πρόληψη ώστε να μην χρειαστεί να παρέχουμε τις γνώσεις και τη βοήθεια μας!

poia-pamela-6

-Στην Ελλάδα και ειδικά στην Λήμνο μπορείς να βρεις εύκολα δουλειά πάνω στο επάγγελμα σου;

Στην Ελλάδα βρίσκεις εύκολα δουλειά ως ναυαγοσώστης διότι έχουμε πολλές παραλίες και πολλά ξενοδοχεία τα οποία οφείλουν να έχουν ναυαγοσώστη στις πισίνες τους!

Οι παραλίες της Λήμνου δεν παρέχουν ναυαγοσώστη εκτός από τα ξενοδοχεία, η μόνη παραλία η οποία έχει είναι αυτή του Εργάτη όπου εργάζομαι.

-Πώς αντιδρά το αντίθετο φύλο όταν μαθαίνει το επάγγελμα που κάνεις;

Το αντίθετο φύλο θαυμάζει το επάγγελμα της ναυαγοσώτριας, ωστόσο και γυναίκες και άντρες σέβονται και εκτιμούν την παρουσία ενός ναυαγοσώστη στην παραλία.

-Γενικά είναι πιο δύσκολο για μια γυναίκα να ακολουθήσει αυτό το επάγγελμα; Έχεις δουλέψει και σε άλλα μέρη εκτός Λήμνου ως ναυαγοσώστρια;

Θεωρώ πως είναι πιο δύσκολο για μια γυναίκα αυτό το επάγγελμα λόγω σωματικής διάπλασης, παρόλα αυτά η καλή εκπαίδευση από τη σχόλη και η προσωπική προσπάθεια για βελτίωση, μπορεί να φέρει άντρες και γυναίκες στο ίδιο επίπεδο!

Εκτός από τη Λήμνο, δούλεψα και σε μεγάλο ξενοδοχείο των Αθηνών.

poia-pamela-7

-Σου την έχει «πέσει» κανείς ή έχει κάνει ότι πνίγεται για να του δώσεις το φιλί της ζωής;

Μέσα στα όρια της πλάκας έχει συμβεί, δεν χρειάστηκε φυσικά φίλι της ζωής, απλά ήθελε να μου τραβήξει το ενδιαφέρον! Καλό είναι φυσικά να αποφεύγεται γιατί η ναυαγοσωστική συνδέεται με την ασφάλεια της ανθρώπινης ζωής.

– Το χειμώνα με τι ασχολείσαι;

Το χειμώνα δουλεύω ως δασκάλα κολύμβησης σε ένα ιδιωτικό σχολείο στην Αθήνα, στον αθλητικό σύλλογο που έχει το ίδιο ιδιωτικό σχολείο και είμαι personal trainer

poia-pamela-8

-Ποια είναι τα σχέδια σου παρακάτω;

Ετοιμάζω ένα αθλητικό κέντρο στην Αθήνα, με πισίνα, γυμναστήριο και φυσικά φυσικοθεραπευτήριο

poia-pamela-9

Πηγή: limnosreport