Πορφύρης Ευσταθιάδης:”Έτσι έπιασα τον 63χρονο που πήγε ν΄αρπάξει την ανήλικη”

Για το πώς έφτασαν στη σύλληψη 63χρονου στη Θεσσαλονίκη, ο οποίος κατηγορείται ότι αποπειράθηκε να απαγάγει ένα 10χρονο κορίτσι το οποίο πουλούσε χαρτομάντηλα, μίλησε ένας εκ των δύο δημοτικών αστυνομικών που απέτρεψαν την αρπαγή.

«Κάναμε έλεγχο σε κατάστημα στην πλατεία Αριστοτέλους και από διπλανό μαγαζί, μας ενημέρωσε ένας εργαζόμενος ότι υπήρχε ένας ύποπτος διάλογος, μεταξύ ενός ενήλικα και ενός κοριτσιού περίπου 8 ετών. Ακολουθήσαμε τον ύποπτο, ο οποίος προχωρούσε παράλληλα με το κοριτσάκι. Τον παρακολουθήσαμε και ήμασταν σε άμεση επικοινωνία με το “100” τηλεφωνικά, ώστε να δίνουμε στίγμα για την πορεία», είπε ο Πορφύρης Ευσταθιάδης ο ένας από τους δύο δημοτικούς αστυνομικούς που ακολούθησαν τον φερόμενο ως δράστη, στον ΑΝΤ1.

Οι δημοτικοί αστυνομικοί ακολούθησαν τον 63χρονο από τη Λεωφόρο Νίκης, στην οδό Αριστοτέλους και την Τσιμισκή, ενημερώνοντας το κέντρο της Άμεσης δράσης. Τελικά ο ηλικιωμένος συνελήφθη στην οδό Αγίας Σοφίας, ενώ μία γυναίκα της Δημοτικής Αστυνομίας προσπάθησε να ηρεμήσει το κοριτσάκι το οποίο βρισκόταν σε σοκ.

Ο 63χρονος φερόμενος ως δράστης αρνείται όλες τις κατηγορίες και τη Δευτέρα αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του Εισαγγελέα.

Πηγή: nassosblog.gr