Ρόδος: Πάλεψε με τους δολοφόνους της η Ελένη

Σημάδια τα οποία υποδηλώνουν πάλη μεταξύ της άτυχης 21χρονης φοιτήτριας και των δύο δολοφόνων της, εντόπισε ο ιατροδικαστής.

Συγκεκριμένα, στο πρόσωπο ενός εκ των κατηγορουμένων διαπιστώθηκαν εκδορές, κάτι που παραπέμπει σε πάλη.

Η επίσημη αιτία θανάτου σύμφωνα με τον ιατροδικαστή είναι ο πνιγμός, ωστόσο η κοπέλα ήταν ζωντανή, αλλά πιθανότατα αναίσθητη, όταν την έριξαν στην θάλασσα.

Από τα νύχια της φοιτήτριας έχει παρθεί δείγμα DNA, σε μια προσπάθεια να ταυτοποιηθεί ο δολοφόνος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 21χρονο φέρεται να είχε σχέση περίπου τρεις εβδομάδες με τον 19χρονο συλληφθέντα και στο σπίτι του 21χρονου στη Λίνδο, πήγε με τη θέλησή της.

Πληροφορίες από τοπικά μέσα αναφέρουν ότι το εξοχικό του 21χρονου όπου φέρεται να διαπράχθηκε το έγκλημα, συνδέεσαι με την θαλάσσια περιοχή στην οποία βρέθηλε η σορός της φοιτήτριας με δύσβατο μονοπάτι.

Οι κατηγορούμενοι έλαβαν προθεσμία ώστε να απολογηθούν τη Δευτέρα.

Κούγιας: Προκύπτει ότι συμμετείχαν και οι δύο

Οι δύο κατηγορούμενοι «ήθελαν κάτι που η κοπέλα δεν ήθελε, το έκαναν χωρίς τη συγκατάθεσή της και μετά την σκότωσαν», ανέφερε για την υπόθεση της δολοφονίας στη Ρόδο ο γνωστός ποινικολόγος και δικηγόρος της οικογένειας, Αλέξης Κούγιας, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό OPEN.

Ο Α. Κούγιας, κρατώντας επιφυλάξεις μέχρι να λάβει στα χέρια του όλα τα στοιχεία, τόνισε ότι «από το περιεχόμενο της δικογραφίας προκύπτει ότι συμμετείχαν και οι δύο».

Πηγή: topontiki.gr