Ρουμελιώτης: «Θα σου ρίξω κουτουλιά…» – Μπογδάνος: «Αντέχω» [Βίντεο]

Ένταση ανάμεσα στους δύο υποψήφιους βουλευτές, σε πλατό τηλεοπτικής εκπομπής.

Ο λόγος για τον υποψήφιο της ΝΔ Κωνσταντίνο Μπογδάνο και τον υποψήφιο του ΜέΡΑ25 Ανδρέα Ρουμελιώτη, οι οποίοι διασταύρωσαν τα ξίφη τους στην εκπομπή Brainstorming του Action24. Oι δύο δημοσιογράφοι γνωρίζονται από παλιά, γι’αυτό και η ένταση που δημιουργήθηκε ανάμεσά τους στιγμιαία, τελείωσε άμεσα με χαμόγελα.

Την ώρα που μιλούσε ο Ανδρέας Ρουμελιώτης για ένα βιβλίο που έχει γράψει για την εναλλακτική οικονομία πετάχτηκε ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος, λέγοντας πως γνωρίζει το βιβλίο και έχει μάλιστα μιλήσει γι’ αυτό στο ραδιόφωνο. Εκεί του είπε ο Ανδρέας Ρουμελιώτης: «Θα σου ρίξω κουτουλιά, αν δεν το ξέρεις». «Δεν φοβάμαι, αντέχω» είπε ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος.

Αργότερα, ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος σχολίασε ως εξής το πάνελ της εκπομπής που φιλοξενήθηκε: «Χθες είχα τη χαρά να συναντήσω σε αναμέτρηση σιμουλτανέ τρεις μορφές του ΣΥΡΙΖΑ: Τον ΣΥΡΙΖΑ του ‘14, στο πρόσωπο του Ανδρέα Ρουμελιώτη (ΜΕΡΑ25), τον σημερινό ΣΥΡΙΖΑ στο πρόσωπο του Δημήτρη Μάρδα και τον επίδοξο ΣΥΡΙΖΑ στο πρόσωπο του Θόδωρου Μαργαρίτη (ΚΙΝΑΛ)».

Δείτε το απόσπασμα στο 23:00:

Πηγή: newpost.gr