«Σε αγαπώ μαμά, δεν θα σε αφήσω»: Το μήνυμα ενός 18χρονου στη μητέρα του πριν τον διασωληνώσουν

Μήνυμα στη μητέρα από το γιο: Ο γιος της Ομπρέτα ονομάζεται Ματίας. Είναι 18 ετών και έχει καταγωγή από την Κρεμόνα της Ιταλίας. Η πανδημία έχει προκαλέσει θάνατο σε πολλούς ανθρώπους στην Ιταλία. Ένα από τα άτομα που νόσησε από τον κορονοϊό, ήταν και ο Ματίας. Μάλιστα, ο ίδιος πήγε στο νοσοκομείο και όχι μόνο αυτό. Η πανδημία ανάγκασε τους γιατρούς να διασωληνώσουν τον Ματίας, λόγω της κατάστασής του.

Τι ανέφερε στο τελευταίο μήνυμα προς τη μητέρα του, ο Ματίας

«Σε λίγο θα με διασωληνώσουν. Μείνει ήσυχη, δε θα σε αφήσω μόνη. Σ’ αγαπάω μαμά, θα παλέψω για σένα και την Αναστάσια. Δεν μπορώ να μιλήσω άλλο».

Ποια ήταν η τελευταία εικόνα της μητέρας του Ματίας

«Κάλεσα αμέσως ασθενοφόρο και τον πήγαν στο νοσοκομείο. Η τελευταία του εικόνα που έχω στο μυαλό μου είναι να τον ανεβάζουν στο ασθενοφόρο».

Μήνυμα στη μητέρα από το γιο: Τι ανέφερε για τους νοσηλευτές και για τους ιατρούς, η μητέρα, μετά τη διασωλήνωση του Ματίας

«Τους παρακάλεσα να με αφήσουν να τον δω έστω και πίσω από τζάμι, όμως υπάρχουν κανόνες που πρέπει να ακολουθήσουμε όλοι».

Τι δήλωσε, η μητέρα του Ματίας για τα βράδια της

«Το βράδυ, όταν κλείνω τα μάτια, για μια στιγμή μου φαίνεται ότι βλέπω τον γιο μου να μου τηλεφωνεί από το δωμάτιά του και εγώ που του θυμώνω επειδή βαριέται να σηκωθεί. Τότε χαμογελάω και τον νιώθω πιο κοντά μου. Πρέπει να είμαι ψύχραιμη και να μην καταρρεύσω, όπως μου ζήτησε στο μήνυμά του».

Πηγή: enimerotiko.gr