Σκάνδαλο στην Τουρκία: O Ερντογάν μποϊκοτάρει τα γαλλικά προϊόντα και η Εμινέ τα… λατρεύει

Η σύζυγος του σουλτάνου είναι γνωστή για τα ακριβά της γούστα και προτιμάει τα γαλλικά προϊόντα που τώρα… που μποϊκοτάρει ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Η σύζυγός του Ερντογάν, Εμινέ έχει μάλλον αντίθετη γνώμη, όσον αφορά το μποϊκοτάζ στα γαλλικά προϊόντα. Σύμφωνα με χρήστη του Twitter, η πρώτη κυρία της Τουρκίας έχει ιδιαίτερη προτίμηση στα ακριβά γαλλικά προϊόντα και το έδειξε σε σχετική φωτογραφία που κυκλοφόρησε, κρατώντας μιας πανάκριβη τσάντα Hermes.

Συγκεκριμένα, χρήστης του Twitter έγραψε ότι: «Την ώρα που ο Ερντογάν καλεί σε μποϊκοτάζ των γαλλικών προϊόντων, η σύζυγός του κρατάει μια τσάντα Hermès».

Να σημειωθεί ότι η προεδρική οικογένεια έχει επανειλημμένα δεχθεί βολές για τα «οικονομικά». Σύμφωνα με δημοσιεύματα η συγκεκριμένη τσάντα από δέρμα κορκόδειλου, «limited edition» κοστίζει 49.995 δολάρια!

Παλαιότερο ρεπορτάζ της Daily Mail ανέφερε ότι η Εμινέ είχε κλείσει ολόκληρο εμπορικό κέντρο στις Βρυξέλλες για να ψωνίσει ρούχα και τσάντες μόνη της, την ώρα που ο σύζυγός της διαπραγματευόταν με την ΕΕ το ζήτημα των προσφύγων.

Πηγή: newsbomb.gr