Τατουάζ: Απογοήτευση στους Τηλεθεατές. Εκτός Σειράς ο Πρωταγωνιστής! «Θέλω να Κάνω άλλα Πράγματα..»

Έσκασε τη βόμβα για την αποχώρηση του από την αγαπημένη και πετυχημένη σειρά «Το Τατουάζ»!

Τι συνέβη όμως και ο πρωταγωνιστής αποφάσισε να αποχωρήσει;

Ο Μιχάλης Λεβεντογιάννης, ο «Τόνυ» όπως λέγεται ο χαρακτήρας που υποδύεται ο ηθοποιός, ανακοίνωσε πως δεν θα βρίσκεται την επόμενη σεζόν στο καστ!

Ο ηθοποιός παραχώρησε συνέντευξη στο Plan Be και μίλησε για την διετή συμμετοχή του στη σειρά.

Τι του έχει δώσει αυτή η διετή συμμετοχή στο «Τατουάζ»; «Αναγνωρισιμότητα στο ευρύ κοινό» παραδέχτηκε ο ηθοποιός.

Τι του στέρησε όμως; «Ελεύθερο χρόνο» απάντησε αφοπλιστικά.

Θεωρεί ότι ένα επιτυχημένο, καθημερινό ή σχεδόν καθημερινό σίριαλ βοηθάει έναν ηθοποιό λόγω της προβολής που του προσφέρει; Ή μπορεί να τον φθείρει, να τον ταυτίσει στα μάτια του κοινού με έναν συγκεκριμένο ρόλο και να τον δυσκολέψει στις μετέπειτα επιλογές του; «Πιστεύω ότι το ‘κάψιμο’ σε τέτοιες δουλειές είναι καθαρά θέμα διαχείρισης του ηθοποιού. Αν είσαι σε μια σειρά που παίζεται πέντε χρόνια και έχει επιτυχία, σίγουρα ο κόσμος θα ταυτιστεί με τον ηθοποιό και με τον ρόλο.

Νομίζω ότι ένας σωστός χρόνος για να κάνεις μια τέτοια δουλειά (από τη στιγμή που δεν θα σου λείπει τίποτα, ούτε από οικονομικής απόψεως ούτε από καλλιτεχνικής, και θέλεις παράλληλα να κάνεις και τελείως διαφορετικά πράγματα) είναι 2-3 χρόνια» απάντησε ο Μιχάλης Λεβεντογιάννης.

Το «Τατουάζ» θα συνεχίσει και για τρίτη σεζόν. Θα είναι σε αυτήν; «Όχι, δεν θα είμαι» απάντησε και συνέχισε: «Θέλω να κάνω, όντως, άλλα πράγματα, τα οποία είναι τελείως διαφορετικά και δεν ταιριάζουν με τους χρόνους των γυρισμάτων. Θέλω, επίσης, να κάνω και κάποια πράγματα στο θέατρο – επειδή, όμως, το ‘Τατουάζ’ είναι μια σειρά με μεγάλη επιτυχία και έχει πολύωρα γυρίσματα, θα ήταν δύσκολο να επιτευχθούν. Οπότε, από αυτήν την άποψη και μόνο, σκέφτηκα να μη συνεχίσω την επόμενη σεζόν…» είπε στο Plan Be ο ηθοποιός.

Πηγή: athensmagazine.gr