Τραγωδία με τραμ: Τα σπαρακτικά λόγια της μητέρας της 9χρονης

Μπροστά στα μάτια της 9χρονης βαφτιστήρας του έχασε τη ζωή του το μεσημέρι της Τετάρτης (14/08) ο 62χρονος που παρασύρθηκε από το τραμ. ακριβώς έξω από την κεντρική είσοδο της «Ακτής του Ήλιου», στον Άλιμο.

«Λυπάμαι πολύ που έγινε αυτό το τραγικό συμβάν. Μέρα νύχτα προσεύχομαι γιατί ο Πάρης ήταν Κύριος, ήταν άρχοντας σε όλα του. Όλα συνέβησαν σε κλάσματα δευτερολέπτου και αυτός ο άνθρωπος τρόμαξε. Έκανε την κίνηση όμως να σωθεί το παιδί μου», δήλωσε στο Star η μητέρα του μικρού κοριτσιού.

Ο άτυχος 62χρονος αγαπούσε σαν παιδί του την 9χρονη βαφτιστήρα του. Ακόμα και δευτερόλεπτα πριν αφήσει την τελευταία του πνοή στις γραμμές του τραμ, αυτή μόνο σκέφτηκε να σώσει.

«Η Καρολίνα μου είπε ότι το μόνο που αισθάνθηκα ήταν ένα σπρώξιμο και μετά έκανα ένα – δύο βήματα. Μετά λέει γυρνάω και βλέπω ότι ο Πάρης δεν πρόλαβε να πηδήξει και τον πάτησε το τρένο», είπε η μητέρα της 9χρονης.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, ο 62χρονος έσπρωξε με δύναμη το κοριτσάκι και το έσωσε.

Η νέα τραγωδία στις γραμμές του τραμ έφερε στην επιφάνεια τα σοβαρά κενά ασφαλείας που υπάρχουν στο δίκτυο αλλά και τις ευθύνες ορισμένων ασυνείδητων πολιτών. Σύμφωνα με εκπροσώπους των εργαζομένων πολλοί είναι αυτοί που δεν προσέχουν και διασχίζουν τις γραμμές, απ΄ όπου βρουν κι όχι από τις διαβάσεις.

Δείτε το βίντεο εδώ