Τραγωδία στο λούνα παρκ: Θλίψη και ένα τεράστιο «γιατί» στη κηδεία της Σεράινας

Τραγικές φιγούρες η μητέρα και τα αδέλφια της 14χρονης.

Το τελευταίο αντίο είπαν σήμερα συγγενείς και φίλοι της Σεράινα, που έχασε τη ζωή της σε λούνα παρκ στον Αλμυρό Βόλου. Τραγικές φιγούρες η μητέρα και τα αδέλφια της 14χρονης.

Ο πατέρας της δεν κατάφερε να την αποχαιρετίσει. Η κατάσταση της υγείας του επιδεινώθηκε και χρειάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο της Λάρισας. Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας taxydromos.gr, μετά την τραγωδία ο άνδρας αισθάνθηκε έντονη δυσφορία, αρχικά νοσηλεύτηκε στη Στεφανιαία Μονάδα του Νοσοκομείου Βόλου, αλλά παρουσίασε σοβαρές αρρυθμίες και από τους γιατρούς κρίθηκε απαραίτητη η διακομιδή του στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο Λάρισας.

Η οικογένεια της 13χρονης μαθήτριας είναι αποφασισμένη να κινηθεί δικαστικά κατά πάντως υπεύθυνου, ενώ το πόρισμα των πραγματογνωμόνων αναμένεται να φωτίσει τις συνθήκες θανάτου του κοριτσιού.

Σύμφωνα με την ιατροδικαστική έκθεση, ως αιτία θανάτου της κοπέλας αναφέρεται «κρανιοεγκεφαλική κάκωση και κακώσεις στα κάτω άκρα».

Ο Διευθυντής του 1ου Γυμνασίου Αλμυρού, δήλωσε «είμαστε όλοι σοκαρισμένοι. Ήταν πολύ αγαπητή. Θα καλέσουμε ψυχολόγους να στηρίξουν τους συμμαθητές της», ανέφερε.

Απαγορεύεται η χρήση του μηχανήματος από ανήλικους

Υπενθυμίζεται ότι α Άρειος Πάγος εξέδωσε απόφαση με αφορμή το προηγούμενο ατύχημα στη Χαλκίδα που αναφέρει ότι απαγορεύεται η χρήση του συγκεκριμένου μηχανήματος από ανήλικους χρήστες και μάλιστα επιβάλλεται έξω από κάθε μηχάνημα να υπάρχει σχετική ειδοποίηση ότι απαγορεύεται η χρήση από ανήλικους. Φως στο θέμα θα ρίξει η αυτοψία των εμπειρογνωμόνων που ορίστηκαν όχι μόνο από την αστυνομία με εντολή εισαγγελέα, αλλά και των τεχνικών συμβούλων όλων των εμπλεκομένων πλευρών που ξεκίνησαν χθες το έργο τους και αναμένεται να παραδώσουν το πόρισμα σε επτά ημέρας.

Πηγή: newpost.gr, tvstar.gr