Τροχαίο στη Ζάκυνθο: Τον βρήκαν βαριά τραυματία μετά από δυο ώρες

Ο άτυχος Άγγλος τουρίστας έχει μεταφερθεί με αεροδιακομιδή στα Γιάννενα

Στα Γιάννενα μεταφέρθηκε με αεροδιακομιδή από το Αεροδρόμιο Ζακύνθου Αγγλος εργαζόμενος στο νησί, ο οποίος νοσηλευόταν στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, μετά από τροχαίο που είχε με το δίκυκλο του πριν από λιγες ημέρες στον Λαγανά. Ο άτυχος άνδρας φέρει αιμάτωμα στο κεφάλι και έχει τεθεί σε μηχανική υποστήριξη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr, όλα έγιναν πριν από μερικές μέρες όταν, άγνωστο πώς, έχασε τον έλεγχο της μοτοσυκλέτας χαμηλού κυβισμού που οδηγούσε. Ο άτυχος Άγγλος τραυματίστηκε σοβαρά και εντοπίστηκε μετά από 2 ώρες από διερχόμενο οδηγό, καθώς βρισκόταν σε απομακρυσμένο σημείο. «Είναι ιδιαίτερα αγαπητός στη Ζάκυνθο. Δούλευε στο νησί εδώ και αρκετά χρόνια», σχολίασε φίλος του στο «Θέμα».

Το ασθενοφόρο τον μετάφερε γρήγορα στο νοσοκομείο. Τελικά, κρίθηκε σκόπιμο να μεταφερθεί στα Γιάννενα, ώστε να του παρασχεθεί εκεί η απαιτούμενη ιατρική βοήθεια για να ξεπεράσει τον σοβαρό τραυματισμό που υπέστη από τροχαίο ατύχημα. Πλέον, νοσηλεύεται στη μονάδα εντατικής θεραπείας στο νοσοκομείο Ιωαννίνων, καθώς η κατάστασή του χαρακτηρίζεται κρίσιμη απο τους θεράποντες γιατρούς.

Φίλοι του μέσω του Διαδικτύου συγκεντρώνουν χρήματα για να τον βοηθήσουν οικονομικά να ξεπεράσει τον σοβαρό τραυματισμό του.

Προανακριση για το συμβάν διενεργεί από την πρώτη στιγμή η Τροχαια της Ζακύνθου προκειμένου να διαπιστώσει πώς ο Άγγλος τουρίστας τραυματίστηκε τόσο σοβαρά και πλέον κινδυνεύει να χάσει τη ζωή του.

Πηγή: protothema.gr