Τροχαίο στον Ελαιώνα: Δεν τα «κατάφερε» ο 25χρονος Γιάννης Κωνσταντάκος

Ένα δικό του άνθρωπο θρηνεί από χθες τα ξημερώματα το Κουζούλι του δήμου Πύργου, καθώς ακόμα μια νέα ψυχή, ο Γιάννης Κωνσταντάκος, υπέκυψε στα σοβαρά τραύματα του ακριβώς δέκα ημέρες μετά το σοβαρό τροχαίο που είχε στο ύψος της διασταύρωσης της τοπικής κοινότητας Ελαιώνα, μεγαλώνοντας ακόμα περισσότερο τη λίστα όσων έχουν χαθεί στους «αιματοβαμμένους» πλέον δρόμους της Ηλείας.

Ο άτυχος νέος νοσηλευόταν όλο αυτό το διάστημα από το ατύχημά του στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου, το ιατρικό προσωπικό του οποίου έκανε ότι ήταν ανθρωπίνως δυνατό προκειμένου να κρατήσουν το νεαρό Γιάννη στη ζωή. Ωστόσο, στη μεγαλύτερη μάχη της ζωής του δεν τα κατάφερε και «έφυγε» βυθίζοντας οικογένεια, φίλους και γνωστούς στο πένθος. Η είδηση του θανάτου του έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία τόσο στο χωριό του το Κουζούλι, όσο και στην ευρύτερη περιοχή του Πύργου, όπου κανείς οικείος του δεν μπορεί να πιστέψει ότι ένα νέο παιδί χάθηκε τόσο άδικα και ξαφνικά.

Να θυμίσουμε πως ο Γιάννης είχε τροχαίο το περασμένο Σάββατο 10 Αυγούστου στο ύψος της διασταύρωσης της τοπικής κοινότητας Ελαιώνα, όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε με κατεύθυνση από Ελαιώνα προς Οινόη, για άγνωστη αιτία ξέφυγε της πορείας του και καρφώθηκε με δύναμη σε δέντρο. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα ο νεαρός να τραυματισθεί σοβαρά, με το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ να τον μεταφέρει στο Γ.Ν. Πύργου για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες και στη συνέχεια στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου για νοσηλεία, εξαιτίας της σοβαρότητας των τραυμάτων του.

Η κηδεία του Γιάννη Κωνσταντάκου πραγματοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα στον Ιερό Ναό Προφήτη Ηλεία στο Κουζούλι.

Συλλυπητήριά στην οικογένεια του άτυχου νέου.

Πηγή: patrisnews.com